Šta je novo?

Mobilni telefon Koji telefon

Koji mobilni telefon kupiti

alex1974

Slavan
Učlanjen(a)
30.05.2007
Poena
375
Uvek sam kupovao samsung telefone u zadnje vreme S seriju,posto mi je juce S21FE tokom apdejta upao u bootloop i ne mogu da povratim podatke iz njega razmisljam se sta drugo da kupim?
Nevezano sa ovim dogadjajem od juce,milslio sam da predjem na S25 ultru ali posle ovoga od juce nisam vise siguran u samsunga.
Sta bi ste mi preporucili i da bude veci od s21fe?

Do koliko para izdvajas? Za 300€ imas A57 kao sto spomenuse u nekoj tebi ovde danas.

Moja preporuka za Motorola edge 60 imam gaboko godinu dana savrsen je ako ne volis egde onda serija 70 koja je novija. Cist android.

Poslednja izmena:
Da ponovim kolegin komentar, može da se desi sa svakim telefonom, naročito starosti 4+ godine.
Sve je to konfekcija i ne treba se uzdati u kvalitet van garancije, nego samo šta ti više odgovara i, naravno, backup

9249+349+200 i vaucer -1500 din ali nisam to pitao nego radi li to cudo ikako? 🙂

Poslednja izmena:
Kum je svom klincu kupio neki jeftini zeleni Xiaomi, zabo je softver prvi dan, otisao nazad u Yettel na stavljanje novog softvera...na moje je ime, pa sam morao ja da ga pokupim.

Prilozi

• Screenshot 2026-06-21 161815.webp
    Screenshot 2026-06-21 161815.webp
    110.3 KB · Pregleda: 43
@Nes* druze, bolje kupi polovnjak neki sa oglasa nego ovaj Blackview ...

Telefon ima Unisoc Tiger T616, sto je zastareo procesor u smislu da je bio Entry level pre 3 godine.

Cisto radi poredjenja - Pixel 2 koji je telefon iz 2017te, ima oko 10% jaci procesor

Ovakvi telefoni su navlaka za ljude koji ne bi da potrose puno a sajtovi prakticno "ciste stari lot" stavljajuci cene od 8-9-10 hiljada, dok ti telefoni realno i novi - ne vrede vise od 40 eura

Ako hoces da ti smislim najbolje polovno za 70-80 eura, javi, verovao ili ne mozes i u toj kategoriji da nadjes polovnjak koji je primetno bolji uredjaj od ovako neceg

Nazad
Vrh Dno