Šta je novo?

Koji telefon?

• Začetnik teme Začetnik teme woxer
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

woxer

Cenjen
Učlanjen(a)
04.01.2016
Poena
180
Planiram da uzmem telefon do 300e ni dinar vise, da mi sluzi neko vreme god-dve. Bio sam zagarantovan da cu uzeti G4, ali sad sam odustao posto se plasim crkavanja ploce. Bitno mi je sve, dizain, kamera, snaga, bas sve. Sta bi mi vi preporucili?

Gledao sam danas telefone oko 230-40e, p9 lite, nexus 5x i j7 2016. Na svakom sam otvarao iste sajtove koje i obicno gledam i J7 je daleko bolji od obojice. Ima 720p ekran ali uopste ne zaostaje za p9 lite i nexusom 5x, jedino sto je veliki za dzep i morao bih neku torbicu da nosim za njega ali ja sam od onih sto vole da sve strpaju u dzepove tako da mi samo zbog toga ne odgovara.

Na strani nexusa je: bolji ekran, bolja kamera, bolji procesor, bolja grafika, softverska podrska i bolji ram menadzment.
Na strani J7: ?

Sve sto kazes stoji ali recimo sajtovi kupujemprodajem i mobilnisvet bolje rade na J7, mozda zbog 720p rezolucije. Nisam mogao da bolje tesiram. Huawei p9 lite mi se cini kao da radi sa 90% snage, kao da moze malo "haklerisanjem" da se ubrza.

Taj telefon sa touchwizzom i niskobudžetnim chipsetom ne može raditi bolje od nexusa ni u kom univerzumu, al' dobro, kako hoćeš, tvoj izbor.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno