Uzet na kraju Pixel 6a.
Koliko sam shvatio, problem sa ekranom se javljao u prvim serijama i to se videlo odmah od prvog paljenja. Što se grejanja tiče, telefon se jeste malo zagrejao dok je radio ažuriranja Androida, ovako nema toga, isprobao u par igara. Od mana bi naveo za sada čitač otisaka prstiju koji je neprecizniji od onih na Redmi-jima (5, 7Note i 8Pro sam koristio), mislim Redmi 5 iz 2017. radi primetno bolje. Mada, čini mi se da su ti čitači ispod ekrana u startu lošiji od ovih pozadi. Dobar ortak mi ima A52s, pa sam s njim upoređivao. Generalno, čitač ispod ekrana mi je glupa ideja.
Ostalo mi se uglavnom dopada. Izrada je, iako mahom plastika, osim aluminijumskog okvira, dosta dobra. Telefon deluje dosta, dosta kvalitetnije od A52s na dodir i vizuelno. Mada, i onako mora u masku jer je dosta klizav zadnji deo. Veličina je odlična, retko manji telefon (gotovo isti kao Redmi 5), ali je i malo deblji.
Kamere su očekivano dobre, a sviđa mi se i ovakav Android bez gomile smeća, mada će trebati vreme dok se priviknem posle MIUI-a koji mi je u principu odgovarao.
Radi dosta brzo, za bateriju ostaje da se vidi, ali čini mi se standardno dan malo veće upotrebe, dan i po malo manje.