Šta je novo?

Koji telefon uzeti?

KaSp3rSky

Cenjen
Učlanjen(a)
26.12.2012
Poena
169
Uzimao bih do kraja ovog meseca neki android telefon. Sta je u ovom trenutku najbolje uzeti?

Uzimao bih sony, htc, ili samsung (ovim redom) za nekih 200e. Bitno mi je da ima sve sto je bolje moguce (baterija, ekran, kamera...). Znaci odnos cena i kvaliteta, best buy. :)
I konkretno sta mislite o Sony Xperia GO? Ima li neko ovaj telefon? I na kraju, gde su cene najbolje tj gde kupiti?

Poslednja izmena:
Zato sto ne znam da li je cak i u Evropi zvanicno prisutan taj fon (mozda je samo za Aziju) i ako jeste u kojim sve drzavama pa moze da bude smaranja oko apdejtovanja a kod nas ih ima bas malo pa bi sve sto te zanima morao da kopas po xda. Vidim da je na KP 300 i 310e, ok je to fon ali ne vidim razlog zasto ne bi dodao jos 20, 30e za polovan LG G2 koji je bolji.

Zato sto ne znam da li je cak i u Evropi zvanicno prisutan taj fon (mozda je samo za Aziju) i ako jeste u kojim sve drzavama pa moze da bude smaranja oko apdejtovanja a kod nas ih ima bas malo pa bi sve sto te zanima morao da kopas po xda. Vidim da je na KP 300 i 310e, ok je to fon ali ne vidim razlog zasto ne bi dodao jos 20, 30e za polovan LG G2 koji je bolji.

Ja ga ne jurim za mene, i to je vec dodata cena, s toga ne moze da se dodaje za G2 (koji bi morao da je 32GB, jer nema slot).
Moto X bi bio idealan, ali ga nema ovde nazalost.

Pozdrav ljudi. Moze neka preporuka treba da uzmem preko mts-a tel, u opciji su: Alcatel Idol, LG Optimus L7 II, Huawei Ascend G510 i Alcatel POP C5 Dual Sim ili da sacekam mozda ubace Alcatel Idol mini.
Sta mislite sta je najbolje, citao sam za ovaj LG Optimus L7 II da ima dobru bateriju i video sam da nije velik telefon a to mi je jako velik plus, ne bih hteo da uzmem neki velik touch vise sam za manji.
I evo da napomenem ne lozim se sad na neke napaljene igre i aplikacije, cisto ono osnosvno sto mi treba. I da kamera mi je bitna da pravi dobre slike a za snimanje mi nije bitno.

Nazad
Vrh Dno