provokator
Slavan
- Učlanjen(a)
- 28.12.2010
- Poena
- 330
Ono sto mi je potrebno je da telefon ima dva slota za SIM card, da ima minimum 6gb rama i da moze da se igra CoD mobile 🙂
forum.benchmark.rs
Nije generalno već ne mogu da se svrstaju u istu kategoriju. Samsung ima redovne mesečne zakrpe, redovne android nadogradnje a Motoroli kasne i sigurnosne zakrpe a kamoli android nadogradnje.Motorola ima brži procesor a slabiju bateriju. I da, samsung ima više obećanih apdejta za a54 i generalno su redovniji nego kod motorole.
A plus za motorolu je brže punjenje i punjač koji dolazi u paketu za razliku od samaunga.
Polovan samsung s21 sa snapdragonom i 256gb memorije.Ono sto mi je potrebno je da telefon ima dva slota za SIM card, da ima minimum 6gb rama i da moze da se igra CoD mobile 🙂
Kako mislis dok ga ima? Sad kad ovi pocnu da prodaju svoje poklone uz s23, flip i fold imace ga dosta.Ako ideš na 400eu, uzmi nov S21 FE dok ga ima i ne razmišljaj.
Jedva cekam. Možda je vreme da zamenim Huawei P30 Pro.Kako mislis dok ga ima? Sad kad ovi pocnu da prodaju svoje poklone uz s23, flip i fold imace ga dosta.
hahah tacno tako.....motorola ili samsung tu sad treba izmeriti pa izabrati.....nudili su mi i neki honor lite (ne znam koji tacno u yetelu ali nisam hteo na prvu loptu) .........Мислим да после свих препорука човек нема појма шта да купи😂.
Вероватно су ти препоручили Magic 5 lite, који има одличан екран, батерију једну од најбољих, али слабији процесор који нема могућност снимања у 4К резолуцији. У принципу Magic 5 Lite, Samsung A54, Motorola Edge 40 имају изложени у доста радњи/код оператера, па ако се троумиш око њих најбоље иди прочачкај мало и види шта ти од тих најбоље одговара...hahah tacno tako.....motorola ili samsung tu sad treba izmeriti pa izabrati.....nudili su mi i neki honor lite (ne znam koji tacno u yetelu ali nisam hteo na prvu loptu) .........
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari