E ljudi i ja imam slicnu dilemu kao kolega. Ja bih malom da uzmem nesto malo bolje kada vec kupujem.
Voleo bih da uzmem nesto malo jace kako bi mogao i poneku igricu da odigra kada zasluzi, ali on navalio da ima olovku pa imam pitanje u vezi toga, da li ja mogu da uzmem nesto na aliexpress-u a da ima te osnovne funkcije olovke? On ce svakako da pise nesto i crrta verovatno, pa da ne dajem neke vece pare na tu olovku, bolje da uzmem neki bolji tablet posto mi je budzet ogranicen i ne verujem da mogu preko 250EUR i to je nategnuto.
Meni su zapali za oko neki modeli:
-Redmi pad 2 PRO LTE
-Redmi pad PRO LTE
-xiaomi pad 6 Ne znam kolika je dostupnost na KP posto je stariji model
-OnePlus pad 11 lite LTE
-Samsung galaxy tab s6 lite LTE 2024 -ovaj model ima olovku u pakovanju,ali me brine sto ima samo 4GB RAM-a i ne znam kakav je ovaj exynos 1280?
-Honor pad 9, Malo me brine slabiji procesor 6 gen 1, ne znam koliko je to ok za igrice
-lenovo tab plus
Ja sam ovo nesto preko vestacke i sam sto sam pretrazivao, mozda mi je nesto promaklo, verovatno cu na KP da uzmem i hteo bih pre svega malo veci ekran, solidan procesor sa grafikom koja moze da goni igrice na nekim srednjim podesavanjima. Olovku cu ver da uzmem posebno neku osnovnu, zato sam i pitao za temu Aliexpresss. Da li neko mozda ima jos neki predlog nesto sto sam propustio.