Šta je novo?

Tablet Koji tablet?

• Začetnik teme Začetnik teme Struna
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Struna

Poznat
Učlanjen(a)
24.05.2022
Poena
30
Ne znam šta da izaberem između ovih tableta, svi mi deluju slično...
1. Samsung Galaxy Tab A8 4/64
2. Nokia T20 4/64
3. Lenovo P11 4/128
4. Realme Pad 4/64

Nekako naginjem Samsungu, najnoviji je i koliko sam shvatio imaće najdugovečniju podršku, mada mi svi deluju kao rame uz rame.

Tcl nxtpaper 11 plus sto prodaju na KP je stari model.Kontaktirao sam prodavce da mi daju specifikacije na uvid, i to je stari model.Novi nema u Srbiji ni legalno ni preko svercera.Zasto,niko ne zna.Hteo bih i ja isti model,ali moracu napolju da ga kupim.
Ovo nisam očekivao. Baš sam bio u fazonu super što ga ima na KP, kad ono.... Onda prosto ispada iz moje računice, stvarno ne bih da se cimam isuviše ili gnjavim ljude da mi dovlače tablet.

Preporuka za Lenovo Xiaoxin Pad Pro 2025 12.7" 256GB MediaTek Dimensity 8300 144Hz 2.9K Screen 10200mAh. Na aliju je nekih 170€. Ja od 2022 koristim njihov Xiaoxin pad pro 2022 a supruga 2025 i odlicno su se pokazali. Potpisujem za taj novac kupovina bolja nego i duplo skuplji kod nas.
Baš zanimljiv tablet i blizu sam da ga poručim… nego vidim ima nekih varijanti sa već ubačenim Global ROM. Da li uzeti taj?
Ima da se prebaci sve na engleski? Jer gledam neke snimke na youtube dosta toga je unutra na kineskom 😁
Možda glupo pitanje, ali bolje da proverim 🫣

Baš zanimljiv tablet i blizu sam da ga poručim… nego vidim ima nekih varijanti sa već ubačenim Global ROM. Da li uzeti taj?
Ima da se prebaci sve na engleski? Jer gledam neke snimke na youtube dosta toga je unutra na kineskom 😁
Možda glupo pitanje, ali bolje da proverim 🫣
Najbolje bez globalnog roma. Kineski rom Zui ima engelski i mogucnost aktiviranja Google usluga jednim klikom u podesavanjima. Sve radi savrseno. Probao sam i sa tim Global Rom-om i nebo i zemlja je.

Da li neko ima iskustva sa ovim tabletom:
Da li preporučujete nešto drugo u sličnom cenovnom rangu?
Tablet bi se koristio prvenstveno za crt(k)anje.
Samo da javim da je, evo sad već ima dva meseca, uzet Samsung Tab S10 Lite 6/128. Ćerka ga koristi najviše za crtanje u Ibis Paint X-u. Tablet je ispunio očekivanja (možda treba uzeti u obzir i da je u pitanju nezahtevan korisnik).

Ja imam XLenovo Xiaoxin Pad Pro 2023 12.7". Par stvari: ima fenomenal veliki ekran, google se lako instalira i sve radi kako treba, odlični zvučnici, brz (ne igram igrice, samo slaganje kockica i sl.), dušu dao za konzumaciju media ali... Za početak nema GPS, jako je tanak i osetljiv (neko je od ukućana seo na njega i iskrivio ga, vratio sam ga u normalu lako), nema sertifikate za video shareing (youtube, stremio i sl.), vrlo mi je teško da share-ujem scren ali da castujem to ne umem. I sl. stvari još kojih ne mogu sad da se setim.

Nazad
Vrh Dno