Otvoriš uputstvo za ovu ploču i na strani 24 lepo je obeleženo tačno koji je redni broj svakog SATA konektor. Poveži SSD na SATA3_0 konektor.premijer je napisao(la):evo ploce Gigabyte 990XA-UD3 AM3+
koji od ovih?
Ono sto nisam ocekivao je da ce u startu nakon prikljucenja biti uzeto 18gb pa od starta javlja 232gb velicinu.
Ajd nemoj sad i ti, mislio sam da smo sa tim završili.
250GB=250.000.000.000bytes (proizvođači diskova koriste SI sistem jedinica)= 232,81GiB (gibibajt, binarni gigabajt koji Windows označava kao GB).
Pogledajte prilog 157216
Ispodesavao si "ONU" proceduru za koju smo rekli da je bajata i da ne vazi za ssd-ove ima vec 2g ...?
nema nove procedure,podigni magician-a,u system optimization sini max performance i to je to.
Koliko imaš RAM-a? I pokreći igru kao admin za svaki slučaj.
Ide, ako imaš dovoljno RAM-a. Stavi pagefile 4 ili 8GB, pa vidi. Mada ne znam šta ti radi u pozadini kad CoD tako brlja ili i dalje ima memory leak.
Ne radi nista u pozadini ali sam win 7 uzme izgleda skoro 2Gb sve ostalo pojede COD. Nije 8 gb nedostizno. Bio sam skroz ugasio pagefile jer je tako pisalo u onom uputstvu. Kontam da sistem kod ssd uzima sam pa automatizmu koliko mu treba.
meni vise smrdi na memory leak,nije to do ssd-a i ram-a,tj do hardvera.
To je kada neki program krene da koristi nenormalne količine RAM-a, uglavnom sav, jer nije dobro odrađen.
A Windows uvek preporučuje da imaš page fajl koji je 150% toga koliko imaš RAM-a. Ne treba ti 12GB pagefile. I ako je do memory leak koji izaziva CoD, nijedna količina RAM-a nije dovoljna.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari