Šta je novo?

Koji servis za 4k gledanje Fifa 2022 Qatar?

"Za sad sljaka perfektno.
Kad nisam zadovoljan prebacim na Foxsports 4k kao alternativu."
A taj isti fox je fubo pa mi nije jasno koji vrag onda prebacujes... S fuba na fubo je l 🤣🤣🤣🤣
Prastaj nisam znao da i toga ima 🤣🤣🤣🤣
Rekao je da koristi fox preko Sling servisa tako da ne znam šta nije jasno ovde. Fox i fs1 su dostupni na više servisa Comcast, directv, sling, youtube tv, itd.

Jel pošlo za rukom nekom da instalira fubo tv aplikaciju na fire cube ili stick? Bez uspeha dva dana tragam za aplikacijom koja neće tražiti ažuriran google play da bi radila, a ne bih da vraćam uređaj na fabrička podešavanja da bih se ulogovao sa američkim amazon nalogom.

Poslednja izmena:
Koliko ja znam ne treba se vratiti na fabrička podešavanja . Ima negdje ovdje u temi objašnjeno kako se promijeni adresa na Amazon nalogu ( ja sam tako uradio po tom uputstvu kad sam instalirao HBO Max )

Kupio sam amazon prime preko amazon.pl i sada uređaj nalog prepoznaje kao poljski i ne dozvoljava preuzimanje fubo aplikacije preko amazon stora, ne znam hoće li se pokušaj neke izmene na ovom nalogu odraziti na rad prime servisa.

Inace ako neko planira neka obustavi kupovinu fuba, jeste top slika ali od sinoc ne znam koji mu je vrag.... 2minuta pa secka pa jos 2 pa secka i posle 10min trazi reset aplikacije... Neupotrebljivo.pokusao sa izmenom dns servera ne pomaze... Nemam blage koji mu je.

Kupio sam amazon prime preko amazon.pl i sada uređaj nalog prepoznaje kao poljski i ne dozvoljava preuzimanje fubo aplikacije preko amazon stora, ne znam hoće li se pokušaj neke izmene na ovom nalogu odraziti na rad prime servisa.
Napravi nalog na US amazon, upali vpn na US region i skini fubotv aplikaciju. Odeš na firestick uloguješ se i instaliraš. To bi trebalo da radi. Zato je android majka imaš aplikaciju u više izvora.
Inace ako neko planira neka obustavi kupovinu fuba, jeste top slika ali od sinoc ne znam koji mu je vrag.... 2minuta pa secka pa jos 2 pa secka i posle 10min trazi reset aplikacije... Neupotrebljivo.pokusao sa izmenom dns servera ne pomaze... Nemam blage koji mu je.
Meni sve radi perfektno. Odlična slika.

Prilozi

• 20221126_121913.jpg
    20221126_121913.jpg
    302.3 KB · Pregleda: 111
Napravi nalog na US amazon, upali vpn na US region i skini fubotv aplikaciju. Odeš na firestick uloguješ se i instaliraš. To bi trebalo da radi. Zato je android majka imaš aplikaciju u više izvora.

Meni sve radi perfektno. Odlična slika.
Koji net speed? Koja zemlja dns?
Ne znam sta bi jos mogao da podesim?

Koji net speed? Koja zemlja dns?
Ne znam sta bi jos mogao da podesim?
Nebitna je net brzina svi imamo bar 50mbps DL i to je sasvim dovoljno. Vidim da Fox/fs1 idu do 20mbps bitrate. SmartDns server USA.
Izgleda da su ovo shared nalozi jer mi sad upravo iskočila poruka da gledam sa više lokacija🤣. Odem na fubo nalog i vidim da je ovaj nalog primarni na Roku platformi 🤣. Znači moguće da neće ovo dugo trajati.

Nebitna je net brzina svi imamo bar 50mbps DL i to je sasvim dovoljno. Vidim da Fox/fs1 idu do 20mbps bitrate. SmartDns server USA.
Izgleda da su ovo shared nalozi jer mi sad upravo iskočila poruka da gledam sa više lokacija🤣. Odem na fubo nalog i vidim da je ovaj nalog primarni na Roku platformi 🤣. Znači moguće da neće ovo dugo trajati.
Ja sam moj "uplatio" za kvartal 🤣

Foxsport 4k je i deo fuba da znas :)

Hvala sto si me prosvetlio. :)
Cisto da te i ja prosvetlim, to o cemu ti pricas na Fubo TV servisu je Fox.
Fubo TV radi trenutno prenose sa FS1, FS2, FOX.
Ja pricam o potpuno zasebnom servisu i aplikaciji Foxsports 4K, koju ne gledam prekom Fubo TV! Kao sto ti je rekao Antara.

Slika na Fubo TV ne stuca ni meni i radi savrseno i dalje.

ja sam imao nalog od ranije i adresa je US. prime imam preko poljske i to se vidi na home launcheru, ali mi dozvoljava install preko njihovog store

Postoji li neka opcija da se i na FOX webOS tv instalira fuboTV, treba mi da jos nekome obezbedim prenos. Probao spaniju i usa i nema aplikacije u radnji.

ja sam imao nalog od ranije i adresa je US. prime imam preko poljske i to se vidi na home launcheru, ali mi dozvoljava install preko njihovog store

Hvala na savetima tebi i Antari, kreirao sam novi nalog na Američkom amazonu i s njim se ulogovao na cube, što je najvažnije, svi podaci sa prethodnog naloga su ostali sačuvani, sad je moguće preuzeti sve aplikacije koje mi ranije nisu bile dostupne, između ostalih i fubo tv. Odgledao sam prenos utakmice Arg - Mex na F1 u 4k rezoluciji, kvalitet slike je za 2 klase bolji nego na Areni i RTS-u, a strim kasni pola minuta za njima, mislim da ću ostatak utakmica na prvenstvu gledati preko ove aplikacije.

Poslednja izmena:
Kolko sam pohvatao na temi, postoje 3 solucije koje sljakaju za sad:
  • FuboTV -> Kupiti spanski account na nekom sajtu za 2$/6$ -> VPN -> Gledaj
  • BBC iPlayer -> Free, samo upaliti VPN -> Gledaj
  • Fox Sports App -> Placa se
Ono sto nisam ukacio je odakle hvatate RAI 4K? I molim da dodate ako sam nesto preskocio.

Imaš servise(sling, comcast, youtube tv, directv,itd) u Americi koji imaju u ponudi fox i fs1.
Fubotv-nalog na z2u 2,4,6$. Ja sam uzeo ulitmate i 4k hdr su i fox i fs1.
BBC iPlayer je free upališ vpn/dns i cepaj ali nemaju sve utakmice imaš u temi raspored.
Rai4k je na iptv listama.

• Like
Reagovanja: pwl
Hvala na savetima tebi i Antari, kreirao sam novi nalog na Američkom amazonu i s njim se ulogovao na cube, što je najvažnije, svi podaci sa prethodnog naloga su ostali sačuvani, sad je moguće preuzeti sve aplikacije koje mi ranije nisu bile dostupne, između ostalih i fubo tv. Odgledao sam prenos utakmice Arg - Mex na F1 u 4k rezoluciji, kvalitet slike je za 2 klase bolji nego na Areni i RTS-u, a strim kasni pola minuta za njima, mislim da ću ostatak utakmica na prvenstvu gledati preko ove aplikacije.
Sta koristis kao vpn/dns za fubo na cube?

Ono sto nisam ukacio je odakle hvatate RAI 4K? I molim da dodate ako sam nesto preskocio.
Moze FuboTV i Americki ne mora Spanski, ja imam Elite(6$) i sljaka super.
Vodio sam se logikom da je u Americi manje popularan fudbal i da se necu ukrstiti sa vise korisnika koji gledaju istovremeno.(z2u).
BBC iPlayer nikako nisam dosao do dobre slike, valjda zbog uredjaja( Shield, Firestick 4K i Max).
Foxsports 4K App odlican i koristim ali mora da se nadje provider koji ima u paketu , imam preko Slinga registrovan.
Rai 4K i ostale sa IPTV lista sam probao ali i ako pise 4K ne moze se meriti sa ovim prethodnim solucijma.
Eto moje iskustvo ako nekom znaci/pomogne.

Poslednja izmena:
Mora fubotv Španski ako se gleda preko LG Web OS. Jedino je u Španiji dostupna aplikacija fubotv a kad se bira lokacija zemlje na LG televizoru u ponudi su samo evropske drzave.
Testirao sam upravo Ultimate sa Smart dns. Radi FS1 4K HDR bez problema.

Rai 4K ide na satelitu ne znam da li ga ima na nekom servisu.

Ima na IPTV ko sto rekoh ako je to isto sto i RAI UHD.
Ali slika ni blizu kao FS1 itd.

Prilozi

• PXL_20221127_142757450.MP.jpg
    PXL_20221127_142757450.MP.jpg
    143.2 KB · Pregleda: 46
Poslednja izmena:
Koji VPN koristite za BBC iPlayer?
Ja ima neki VPN unlimited ali njega BBC provaljuje.

Koji VPN koristite za BBC iPlayer?
Ja ima neki VPN unlimited ali njega BBC provaljuje.
od jeftinijih rade Purevpn i Ivacy vpn. Od vecih Expressvpn, Nord i Surfshark. I ovi DNS provideri o kojima se prica.
Pa u zavisnosti na cemu gledas i sta imas od mrezne opreme ....

Nazad
Vrh Dno