Šta je novo?

Koji program za skidanje???

pajam24

Čuven
Učlanjen(a)
09.08.2006
Poena
620
Jel moze neko da mi kaze koji program za download da koristim a da radi sa OPEROM? Koji su dobri osim GetRighta??????

Internet Download Manager je po meni najbolji program za download. probao sam ih skoro sve ali IDM je najbrzi i radi sa sve bolje poznate browsere

hvala

memberix je napisao(la):
Internet Download Manager je po meni najbolji program za download. probao sam ih skoro sve ali IDM je najbrzi i radi sa sve bolje poznate browsere
Sad sam ga upravo skinuo, nisam ga jos instalirao... Kazi mi samo jel se placa????

jel fali nesto download manageru koji je ugradjen u operu?ja nikad drugi nisam koristio.

free download manager, najbolji i najjednostavniji koji sam probao, a pri tome besplatan.
ono sto mi se najvise svidja je zip preview pomocu kog mozes cak da izaberes i samo pojedine fajlove iz zip arhive koje ces skinuti (jako korisno za dial-up)

Flash Get mada najcesce koristim samu operu za dl

probaj i Internet Download Accelerator. Dugo sam koristio FG ali u poslednje vreme sam veoma zadovoljan sa IDA.

drugim recima, svako ce ti reci da je bas onaj program koji on koristi najbolji na svetu 😉

Ja sam pisao o tome kako napraviti da Fresh Download radi sa Operom. Ima jednu veliku manu, nema taster kojim može da se privremeno disejbluje integracija i zbog toga kad hoću nešto da skinem sa RapidShare-a moram da uključim RapGet ili drugi browser.

Download Accelerator Plus. Najnovija verzija savrseno radi sa Operom. Ima i trenutno disable-ovanje. Cak na rapidshare se i ne ukljucuje.

kruder je napisao(la):
probaj i Internet Download Accelerator. Dugo sam koristio FG ali u poslednje vreme sam veoma zadovoljan sa IDA.
WORD! :Klanjanje::Klanjanje

tarzan1321 je napisao(la):
Download Accelerator Plus. Najnovija verzija savrseno radi sa Operom. Ima i trenutno disable-ovanje. Cak na rapidshare se i ne ukljucuje.
Ima tu listu domena gde se ne uključuje i Fresh Download, ali iz nekog razloga nema veze ako rapidshare ubacim tu, opet se uključuje. :S:

FREE download manager

Skinuo sam i free download manager izgleda daq nije los.. ne fali nista operi nego ne moze da nastavlja, ili moze????? ako moze kako?

desni klik na fajlu i resume transfer.......

Internet Download Manager mozda nije besplatan, ali brzinu koju postize pri download-u nisam postigao ni sa jednim drugim download manageru. probaj ga i sporedi sa drugim, pa ako ti se svida kupi ga ili ...

wiz011 je napisao(la):
Ima tu listu domena gde se ne uključuje i Fresh Download, ali iz nekog razloga nema veze ako rapidshare ubacim tu, opet se uključuje. :S:
To resi sa operom. Tako sam ja prosao.

Puffff Free download manager????

Free download manager nece da preuzme exe fajlove da skida u operi, dok kad hocu zip da skinem pruzme bez problema...hmmmm??? Cackao sam malo po opcijama u operi u pluginovima je oznaceno da FDM preuzme i exe i sve ostale fajlove??????? U FDMu sam stiklirao operu u opcijama.... Inace u IE sve fajlove bez problema preuzima FDM??? Nije neki problem al malo me:-devil-:

pajam24 je napisao(la):
Free download manager nece da preuzme exe fajlove da skida u operi, dok kad hocu zip da skinem pruzme bez problema...hmmmm???
To je neko ludilo Opere. Ja sam mislio da sam to 100% rešio, ali nisma baš sasvim. Ponekad (veoma retko) se pojavi fajl koji Opera klasifikuje kao application/DOS i tu ne mogu ništa. U ostalim slučajevima EXE integracija sa FreshDownload radi. Sa Operom 8.x nikako nisam uspeo d anamestim da hvata EXE fajlove. Pogledaj opširnije ovde:

http://benchmark.co.yu/forum/showthread.php?t=104417

@Tiristor

Pa o Operi i pričam, sve RS linkove u Operi hvata FreshDownload.

Nazad
Vrh Dno