Sad sam ga upravo skinuo, nisam ga jos instalirao... Kazi mi samo jel se placa????memberix je napisao(la):Internet Download Manager je po meni najbolji program za download. probao sam ih skoro sve ali IDM je najbrzi i radi sa sve bolje poznate browsere
WORD! :Klanjanje::Klanjanjekruder je napisao(la):probaj i Internet Download Accelerator. Dugo sam koristio FG ali u poslednje vreme sam veoma zadovoljan sa IDA.
Ima tu listu domena gde se ne uključuje i Fresh Download, ali iz nekog razloga nema veze ako rapidshare ubacim tu, opet se uključuje. :S:tarzan1321 je napisao(la):Download Accelerator Plus. Najnovija verzija savrseno radi sa Operom. Ima i trenutno disable-ovanje. Cak na rapidshare se i ne ukljucuje.
To resi sa operom. Tako sam ja prosao.wiz011 je napisao(la):Ima tu listu domena gde se ne uključuje i Fresh Download, ali iz nekog razloga nema veze ako rapidshare ubacim tu, opet se uključuje. :S:
To je neko ludilo Opere. Ja sam mislio da sam to 100% rešio, ali nisma baš sasvim. Ponekad (veoma retko) se pojavi fajl koji Opera klasifikuje kao application/DOS i tu ne mogu ništa. U ostalim slučajevima EXE integracija sa FreshDownload radi. Sa Operom 8.x nikako nisam uspeo d anamestim da hvata EXE fajlove. Pogledaj opširnije ovde:pajam24 je napisao(la):Free download manager nece da preuzme exe fajlove da skida u operi, dok kad hocu zip da skinem pruzme bez problema...hmmmm???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari