vertig0 je napisao(la):je l' ima neki mali program (do 1 - 1.5 MB) sličan kao IrfanView, ali da prikazuje slike u centru ekrana (poželjno da ima i thumbnails)... služio bi prvenstveno za pregled slika, ne za edit... možda neki crop ili resize... biće instaliran na PII tako da ne bi smeo da bude zahtevan...
Jesi ti ovo probao ili samo meditiraš na zadatu temu?DS9 je napisao(la):Pa to sto navodis moze IrfanView. Za centar ekrana pod irfanview Optioins>Properties>Misc. 2 pa chekiraj obe od sledecih opcija "Center window when loading new page" i "Remember the last window/size position"
wiz011 je napisao(la):Jesi ti ovo probao ili samo meditiraš na zadatu temu?
Prva opcija se odnosi na centriranje prozora (ne slike!), druga se odnosi na to da se zapamti veličina prozora. Ni sa obe opcije slika nije centrirana. Ako jeste, onda to ne samo da ne znam ja, nego ni Irfan Škiljan, s kojim sam ja razgovarao o ovome (obećao još davno da će ubaciti tu opciju "u sledećoj verziji", ali još ništa).
Moram priznati da sam poprilično iznenađen time da na moju tvrdnju "mleko u šolji je pokvareno, mada je šolja OK" neko traži da objasnim razliku između mleka u šolji i šolje.DS9 je napisao(la):Verujem da ti nesto ne radi kako bi ocekivao ili kako to radi kod drugih programa - pa bi meni bilo poucno da objasnis razliku izmedju centriranog prozora i centrirane slike
Ajd proveri. Ovo što kažeš je, ako se pokaže kao tačno, više nego interesantno.DS9 je napisao(la):Necu nista da tvrdim, provericu jos jednom kuci, ali na poslu mi je rezolucija 1024x768, dok je kuci 1360x1280. A sve ovo se odnosi kada se slika prikazuje u prozoru.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari