Šta je novo?

Koji program za pregled slika koristite? [POLL]

Koji program za pregled slika koristite?

• Ukupno glasača
    325
meni recimo sedmica mnogo brze ucitava slike 1600x1200 nego petica

Srbija je ( :D :D :D :D srecom :D :D :D :D ) krcata piraterijom pa vam cena ACDsee-a ne znaci puno (50 dindzi +- 20), a da smo "U Evropi" (fuj, mrzim to :mad: ) Ljubili biste XnView.
Zar ne? :S:

Poslednja izmena:
Wolfman je napisao(la):
da smo "U Evropi" (fuj, mrzim to :mad: ) Ljubili biste XnView.
Zar ne? :S:
ne... Xn ima los preview... da moram da koristim free, bio bi to ili FastStone Viewer ili Brenning's (verovatno ipak ovaj drugi)...

@ operic: nisam primetio nikakvo ubrzanje...

Total Commander + Imagine plugin.

jupiiiii konacno su kod 7.0.61 popravili focus. sada mi lepo pamti folder iz kog sam usao u podfolder :D

na toolbaru acdsee image viewera vec imas wallpaper, a za favorites nemam pojma.
ako ti nije prob, instaliraj pa istrazuj ;)

Ima li neko problema sa animiranim gif fileovim u ACDSee 7.0.61? Meni dobro prikaze samoi prvi frame a ostale nekako "isprelama"... :(

ZoNi, ne znam za favorites, ali u sedmici imas opciju da dajes slikama odredjeni rejting 1-5 tako da to moze da bude cak i bolja opcija od favorites ;)

I ja koristim 5-icu (original :)).
Pre nje sam koristio 3.1, al sam je batalio jer bi mi se uvek posle odredjenog vremena od instalacije poceo javljati neki error i izbacivao me iz programa. :wall:

EDIT: U Brennig's-u postoji li uopste FULL SCREEN negde a da nije Presentation Mode??? Jes' da sam mrtav umoran i da jedva gledam na oci, al' sam sve 2 put presao u Settings-u i nigde ne videh...

Poslednja izmena:
Kako se iskljucuje cash u ACDSee 7? Ja ga iskljucim a on se nakon ponovnog pokretanja programa sam ukljuci. Nije valjda da se ne moze iskljuciti? Skinuo sam ga sa zvanicnog sajta. Isprobavam ga :) Al' ako se ovo ne moze iskljuciti, ide Shift+Del. IZem ti takav program koji automatizuje a ne pita...

Narode, iznendadjence.Xn-View nije vise besplatan. (bwaaaaaaaaaaaaahhh :wall: )Sada slobodno mezete koristiti ACDSee. :mad:

vizionar, kakav cache?
ako mislis na cuvanje thumbnailova, to mozes da iskljucis tako sto ces odredjene foldere (ili particije) dodati u tools / options / database / excluded folders

ZoNi je napisao(la):
ko kaze da nije??? Ako mislis na XnView Deluxe, ta verzija postoji odavno i placa se... "obican" XnView je besplatan...
Vidi, stvarno :wall:
Zanemarite moj prethodni post.

Acdsee 7 i Picasa2 za albume.

CompuPic Pro naravno. Pretpostavljam da niko od vas nije ni probao ovaj program?

Je l' koristi neko Brennig's?

ACDsee 7.0 i windows pictures and fax Viewer

IrfanView zato sto je najbrzi od svih,a ostali su pretrpani i zbog toga ih ne volim.

Picasa 2 je fenomenalna. Ovaj Google, za shta se uhvati - pretvara u zlato.

ACDsee 7.0 i od juce Picasa2 koja je stvarno fenomenalna a za Dz je :)

jel moze ta picasa da prikazuje slike preko celog ekrana ili preko 95% ekrana (ostatak za toolbar i statusbar) kao sto to najnormalnije rade programi za pregled slika?

Jos jedan glas za Picasu2, program je vise nego odlican, i vise nego jeftin :)

Batica je napisao(la):
Dobro, a samo mi još reci razlog stavljanja 6 (šest) :zgran: verzija ACD See-ja!?!?

zato sto ako ti cpu nesto radi, 6.0-cu ces malo sutra da otvoris
a 3.0 se otvara iz momenta

Nazad
Vrh Dno