Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
je l' ima neki mali program (do 1 - 1.5 MB) sličan kao IrfanView, ali da prikazuje slike u centru ekrana (poželjno da ima i thumbnails)... služio bi prvenstveno za pregled slika, ne za edit... možda neki crop ili resize... biće instaliran na PII tako da ne bi smeo da bude zahtevan...
vertyg0, probaj Imagine - vrlo je mali (valjda oko 300kB)... ne znam da li zadovoljava sve tvoje uslove, ali sigurno odlicno radi na slabim kompovima (a moze da se integrise i kao viewer u Total Cmd)
XnView.
Definitivno, program koji je svojim kvalitetom, kompaktnoscu i free koriscenjem uklonio ACDSee sa moga kompa i na tome sam mu neizmerno zahvalan.
XNView i Picasu 2 u kombinaciji sa "Windows Picture and fax viewer" (koji je postavljen kao default)...
XnView zato što je osobinama najpribližniji ACDSee-ju i besplatan, Picasu zbog principa "sve na jednom mestu" i takođe zato što je besplatna, a ovaj poslednji jer je najjednostavniji, otvara jpg-ove (koje najčešće koristim) kao munja i uvek ih lepo fituje na displeju, a deo je Windowsa...
Za najosnovniju obradu fotki ("resize", "crop") koristim "PhotoFiltre" ili "Gimp 2" (opet zato što su freeware)...
Na poslu - zna se - Photoshop CS
ACDSEE 7PP, ali me iznerviralo sto nema podrsku za .net format...mislim, windosow editor podrzava taj format a acdsee ne...ali u sustini, za ono sto meni treba je acdsee zakon...probao sam sa Irfanom...isto njesra, pa rekoh sto da menjam..
Najmanje teska i kompleksna, a zadovoljava skoro sve moje kriterijume je 5. 7 i 8 sniam probao. Fastsone mi skace po zivcima, xnview je doooosta spor sa prikazom slika, a compupic malo konfuzan i nedoteran, a cini mi se da nema ni pravi fullscreen.
Inace do pre 3 dana sam koristio acd 3.1.
Poz
Ja sam presao sa FastStone-a na ACDSee 8. Mislim da je ACDSee 8 pun pogodak i cak mi brze radi od FastStonea (da ne spominjemo koliko je brzi u kreiranju thumbnailova...).
Uvek me je nerviralo sto acdc automatski pravi tumbove cim otvoris folder (nikad se nisam trudio da nadjem da li postoji opcija da se ta glupost iskljuci), i zato poslednjih 10 godina koristim PolyView A da, i uzasno je brzi od acdc
ja mislim da je najnovija verzija 1.8... skinuo sam je pre mesec - dva najvise i bila je besplatna.. postoji xnview deluxe koja nije besplatna a teska je ko acdsee pp... i da je neke stvari koje nisu za preglednike