Jesi li probao noviju verziju Ghost-a?
Pocheo sam da uchim onstaliranje raznih OS-ova i neophodnoh drajvera (najchesche za stampache)- DOS 1990 godine !:wave:Po meni cist *****izam, namenjen za korisnike kojima nije bitno da bilo sta nauce o win OS. Kako prolazi instalacija OS, drajvera .... necu vise da sirim pricu.
spock1 je napisao(la):Po meni cist *****izam, namenjen za korisnike kojima nije bitno da bilo sta nauce o win OS. Kako prolazi instalacija OS, drajvera .... necu vise da sirim pricu.
Bilo je na SATA mod - na SATA i kad sam prebacio na AHCI, Ghost je video diskove !!! ali posle toga Windows nije hteo da se podigne sve dok nisam vratio na SATA . Tenkju.Ako je desktop mašina probaj da prebaciš u BIOSu SATA mode sa AHCI na SATA ili compatibile, legacy (ili kako se već zove na toj ploči), završiš šta treba sa Ghostom pa vratiš na AHCI.
Takođe pored korisnika postoje i sistem administratori.
Ti imas ocigledno previse vremena cim ovako iznosis gluposti. Si nekad morao da radis instalaciju sistema 5x dnevno????
Surface test nisam radio. Pri proveri sa nekim partition menadzerima , kod nekih je sve u redu , a kod nekih FAT ima gresku !? Brisao sam i kreirao particije dva dana i opet nisam nachisto shta se tu deshava. Na kraju sam instalirao nov Windows i od sada koristim Akronis True Image - koji mi ne pravi probleme, a imka i veche moguchnosti od Ghopsta.Siguran si da su ti diskovi OK ?
Po meni cist *****izam, namenjen za korisnike kojima nije bitno da bilo sta nauce o win OS. Kako prolazi instalacija OS, drajvera .... necu vise da sirim pricu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari