Šta je novo?

Koji Power Bank da uzmem?

• Začetnik teme Začetnik teme AcaN
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

AcaN

Slavan
Učlanjen(a)
10.08.2007
Poena
330
Hoću bratu da uzmem (da tako kažem) provereni power bank, tj. da je otprilike onoliko mAh koliko i piše. Jasno mi je da je za određen procenat manje nego što piše, ali da je to to, a ne da je 60% manje.

Do nekih 30€.

Hvala 🙂

Nijedan nema onoliko koliko pise.
Primer, pise 10.000. Toliko imaju baterije unutra koje su 3.7v. A telefon se puni na 5v, znaci dolazi do konverzije i onda je realan kapacitet 6250mah.

Druga prica su kopije i no name krsevi, na kojima recimo pise 5000, a nemaju ni 2000... pa to konvertujes i ispadne 1200...

Uzmi Xiaomi, biraj koji hoces. Ja imam 10.000 i prezadovoljan sam. Ti naravno uzmi veci, jer imas vise novca.
Preporuka, sa sajta Gearbest, tu su skorije bili najjeftiniji. Ne znam kakav je sad slucaj. Stize za 15-20 dana.

Gle, uzeo sam jednom sa GB, roba mi nije stigla, naravno da sam pare dobio nazad. Uzimam i sa Ali (bar sam 50 puta naručio) i tamo mi desetak puta roba nije stigla, isto sam pare dobio. Problem je što buraz ide u maju na neku turu bajsom do Nemačke i hteo bih to da mu uzmem, ali ne bih da čekam 2 meseca i da mi ne dođe. Verovato ti ili ne, još neke stvari čekam sa Ali, a naručene su onog famoznog 11-11, kad je bila rasprodaja. Prošli su svi rokovi... Verujem da razumeš poentu i hteo bih nešto kod nas da uzmem.

Hvala u svakom slučaju.

Ja uzeh 10k Xiaomi, sa Banggood, još bila akcija, za tipa $11.
Stigao za 3 nedelje od poručivanja (bili praznici), original, ja prezadovoljan.
Trenutno je 10k u prodaji za $15, a 16k za $27.
Za te novce možeš uhvatiti neke Anker-ove, ali samo ako imaš nekog preko u Amerikama.

Xiaomi...ja imam 10200 i prezadovoljan...imas i vece kapacitete...

Da li iko prodaje power bank za laptop?
Susreo sam se službeno sa jednim, bio veličine A4 odradio mi odličan posao na terenu. Nisam stigao da se raspitam za nabavku...

Nista,samo potrosis ono sto je vec u njemu pa posle dopunis do kraja,to je to.

Po meni je xiaomi najbolji sto se tice powerbank-a,nisam probao coolpad.Probao sam remax i ne daj boze nikome ono je zlo koliko ne valja nista.

Zna li neko gde ima da se uzme u Beogradu taj Xiaomi od 10K mAh po nekoj povoljnoj ceni (a da je original).

Sve preporuke za Coolpad Bigboy, imam dva komada. Brzo puni, praktičan oblik, kvalitetno izrađen.

Gizmo, gledam u G1g4tronu, ali nemaju Coolpad Bigboy na stanju. Pretpostavljam da si uzeo ovaj:

http://www.gigatronshop.com/power_b...oy_power_bank_ebc100c_10400_mah_srebrna-65139

Znas li gde se jos moze uzeti u Beogradu?

btw. posto ti je poruka sada skoro 4 meseca stara, jesi li i dalje zadovoljan sa tim Coolpad-om? I kolika je njegova tezina?

Hvala!

ako ti kojim slučajem odgovara, imaš trenutno Xiaomi istog kapaciteta a duplo manji, na Banggood na akciji za $13.69.
u slučaju da ti trebaju dva izlaza, Aukey istog kapaciteta ima za $17.69 na aliexpressu.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno