Šta je novo?

koji player?

Vote for BS !!! Mislim da je najjednostavniji, a i ispunjava sve moje zahteve! Naravno, ne mora da znači da svi traže isto od jednog player-a :)

bs player + vlc + klite coced pack

prvenstveno koristim bs player, ali ako ne mogu nesto da pustim, tu je vlc.
svi koji skidaju filmove sa neta znaju koliko je vlc koristan player.

Media Player Classic (K-Lite Mega Codecs Pack)

BSplayer, svaka preporuka

pozz

na windozy nisam koristio nishta bolje od Real Alternative (Media Player Clasic - inache nema veze sa M$ovim Media Playerom, a i ne prvi ga M$ovci, zato je i dobar), a od kodeka samo ffdshow. Nishta vise nije potrebno.

Pozdrav,
Daniel

Media Player Classic v.6.4.8.4 + FFDShow!

Kao sto rekose Ronnie i Survivor to bi bila dobitna kombinacija, sto se tice kodeka i ne mora ffdshow, ali cini mi se da je on ipak najbolji.

Ja koristim MV2Player bar 2 godine i ne planiram da ga menjam. Tako da moj glas ide mv2playeru.

Ja ustvari u MPC nemogu da otvorim nista u opciji navigate.Dali sam kod Download-a nesto preskocio da skinem ili mi fali neki kodek.Opet nemogu da dobijem sve titlove????

Meni Navigate je isključivo za DVD filmove.

Subtitle učitavaš iz File/Load Subtitle...

Jos jedan glas za BSPlayer Pro :)

Moj glas ide mv2playeru, koristim ga skoro 2 godine i
nisam imao nikakvih problema s njime :)

probam sve ponudjeno ali izdvaja se kao vrlo lagan i kvalitetan Crystal player pro.Sta vi kazete

Kod BSPlayera mi odgovara sto je video prozor odvojen od glavnog, i sto ako imas film iz 2 fajla u istom folderu - kliknes na prvi, on ubaci u playlist i drugi.
Heh, mozda i to drugi mogu ali ko bi ih sve probavao...
i da, ima lepe ikonice :)

Elem, posto nijedan nije savrsen,evo ovo mi se ne svidja kod bsplayera,a poseduje mv2 player

Izvrsna opcija smanjivanja titla ,kada napusta ekran,ovo bi trebali svi playeri da usvoje kao standard
Kada prekinem film treba da pamtim na kom sam minutu pa da vrtim dotle i pustam
Automatsko ucitavanje titla koji se nalazi u folderu u kom se nalazi i film

Ovo bih voleo da ima na bs playeru da mi zaokruzi lakocu koriscenja i pustanja filmova

drpiga je napisao(la):
Elem, posto nijedan nije savrsen,evo ovo mi se ne svidja kod bsplayera,a poseduje mv2 player

Izvrsna opcija smanjivanja titla ,kada napusta ekran,ovo bi trebali svi playeri da usvoje kao standard
Kada prekinem film treba da pamtim na kom sam minutu pa da vrtim dotle i pustam
Automatsko ucitavanje titla koji se nalazi u folderu u kom se nalazi i film

Ovo bih voleo da ima na bs playeru da mi zaokruzi lakocu koriscenja i pustanja filmova

BSPlayer:
Preferences > Subtitles > Auto resize font if line is too long
Preferences > General > Remember last movie position
Preferences > Subtitles > Auto load any subtitles in current directory.

Poz.

Ja imam instalirane MV2 i BS, s tim sto mi je BS default.Pa kako koji. Dodju mi slicni.

Media Player Classic + FFDShow je najbolja kombinacija. Uz QuickTime Alternative i Real Alternative, ovaj player moze da pusta i QuickTime i Real, tako da ne morate da instalirate QT i Real Player smorove.

U podesavanjima MPC-a mozete se igrati sa filterima, menjati "merit" filtera, forsirati ubacivanje filtera po zelji,...

yooyo

MV2 se gasi kad zakuntash na pola filma ;)

@t.o.

Covek se uci dok je ziv

Znaci BSPlayer+divx 6 ispunjava moje prohteve

Koliko znam (ako se ne varam) jedini player koji ima mogucnost namestanja koje kodeke ce da poziva za pustanje videa/audia, a koje da blokira. Evo npr, Aviator koji sam imao je snimljen preko nero encodera. Mpc je naravno pozvao nero decoder koji kod mene strahovito baguje. Da nema opcija u plejeru da se blokira taj decoder i preferira drugi, sutra malo bih odgledao taj film. O drugim plejerima ne bih da pricam, nisu ni pokusali da puste film.

Kod dvd filmova ne postoji bolje odradjen decoder za zvuk nego ac3 filter koji nikako ne moze da se ubaci u powerdvd, windvd. A u mpc-u u dva,tri klika misem.

Aj da ne bude da hvalim samo mpc, za mene nisu losi ni BS ni VIPLAY, vlc nisam probao( sta kazete kakav je), a mv2 mi je nekako skroz nedovrsen.
Pozdrav

Bokaco je napisao(la):
Koliko znam (ako se ne varam) jedini player koji ima mogucnost namestanja koje kodeke ce da poziva za pustanje videa/audia, a koje da blokira. Evo npr, Aviator koji sam imao je snimljen preko nero encodera. Mpc je naravno pozvao nero decoder koji kod mene strahovito baguje. Da nema opcija u plejeru da se blokira taj decoder i preferira drugi, sutra malo bih odgledao taj film. O drugim plejerima ne bih da pricam, nisu ni pokusali da puste film.

ima i bsplayer ovo , od pre nekoliko meseci. ima white list i black list za filtere, i svaku ponaosob mozes da enable-ujes i ili ne.
ma ima bsplayer brdo stvari , verovatno i najvise opcija od svih playera, vredi da se pozabavi malo neko sa njime ko nije do sada. ja ga koristim jedno 3 godine... recimo on je prvi uveo (jos odavno), da automatski ucitava titl ako je istog imena kao film i u istom diru, a posle toga su uveli i opciju da i ucitava bilo koji titl koji je u diru. mogu da se podese shortcuti sa tastature za gomilu funkcija (neke i nisu dostupne iz menija, vec samo ovako preko shortcuta) i to odvojeno za fullscreen i window mode. ima resimo i boss dugme pa mu recimo dodelis da minimizira i pauzira player kada se pritisne (ili nesto drugo). povecavanje prozora sa videom na tockic misa (posle su i drugi to prihvatili). itd. itd.
jedini je koji se redovno updatuje a da postoji godinama. autor naplacuje profi verziju (obicna je besplatna, profi ima rad sa tv karticama i titl editor...) tako da moze da se ocekuje da program nastavi da se redovno update-uje i razvija jos dugo vremena. tu je i gomila skinova koji imaju i funkcionalnu vrednost a ne samo estetsku (recimo pre nekoliko godina je bio skin koji je omogucavao toolbar sa autohideom u fullscreen-u , mnogo pre nego sto su drugi to uveli).
ja sam ustvari poceo da ga koristim kada sam imao nvidia m64 tnt2 zato sto je on jedini tada pustao divx bez problema "gutanja" memorije na toj kartici. svi ostali nisu mogli da funkcionisu (a probao sam sve zivo tada, i microdvd a koliko se secam bila je i neka verzija radlight-a , next player, media player i jos dosta toga).
znaci bsplayer je tata mata odavno ;) i probajte ga detaljnije ako niste

inace napravio ga je slovenac :)

nije los ovaj player clasic, ali meni se ipak vise svidja bs player koji koristim nekoliko godina ,)

pozdrav

Meni najbolji BSPlayer (brz i lagan)... ali "lezi" mi i MV2Player...
Poz

@pretender

Ok, izgleda da je bs player od solidnog mada bagovitog plejera dogurao dosta u zadnje vreme, taman od kad ga ne koristim.

Bas cu sad da ga skinem da vidim sta ima da pruzi, daj napisi dva, tri najgotivnija skina posto su me oni njegovi strasno nervirali.

Sad ko voli jednostavan i funkcionalan player tu je mpc, a ko voli nasminkan a takodje dobar player onda je tu bs. Jel tako? :)

Vrh Dno