Šta je novo?

Koji p2p program koristite

@Spils: pa ono, znas kako, svako sebi nadje nesto sto mu odgovara. Recimo sa DC++ kad se zakacim na maximum speed nadjem sve sto mi treba, znaci i najdebilniju stvar koju sam trazio, nasao sam i sad nemam potrebu da menjam program itd. sem ako recimo nebudem mogao da nadjem nesto, sto je jako tesko posto na serveru bude 10.000 korisnika i preko 500 terabajta svega&svacega

DC++ , Ares, BearShare Pro, LimeWire Pro ... To su mi omikjeni.

Spils je napisao(la):
nemam pojma kako niko od vas ne koristi bittorent , meni je najbolji p2p ikada to
Ja nemam pojma kako to radi. Probao sam Bittornado i od prvog trenutka mi je bio nelogican. Zato...
Spils je napisao(la):
kad se odsmorim napisacu uputstvo kako podesiti da svi uzhivate :)
...napisi to uputstvo, da se i mi nauzivamo.

petri je napisao(la):
Overnet/eDonkey
i ponekad bittorent (kad natrcim na neki interesantan torrent fajl)
dali se sa tmi bittorentom skida fajl sa ovog foruma?

Inace koristim Overnet, zbog ed2k linkova, Da li josh neki p2p program skida ed2k linkove?

Poslednja izmena:
Ja sam skoro downloadovao DC++ i veoma sam zadovoljan!
Kazzuu treba izbeću u širokom looku!!!!

Aares i dc++

emule koristim od jula i sve sto sam trazio sam nasao + mi download ide 64 kb/s (512 kbit/s) , a uploadujem 16 kb/s i to zahvaljujuci nekom mexikancu sto je napisao kako da prepravim nesto u registry bazi i skinuo sam preko 450 GB !!!

A jel vredi koristiti dc++ na SBB? Jel oni zabranjuju tj. jel mogu prigovoriti copyright fazon...

ako uopste moze da se koristi dc++ onda tesko da mogu da prigovore nesto ako ides na hubove koji se pozivaju na slobodu informisanja i internet medija i neke tamo fore&povelje, ne znam napamet ali na takvim hubovima ti nista ne mogu.

BitTorrent je najbolji ako imas dobru vezu - BitComet ima i prevod na srpski ako nekome nesto nije jasno ;) .
Treba probati i DC++ i eMule za pdf-ove i programe, a Soulseek je i dalje odlican za alternativniju muziku.

:) sta je "alternativnija muzika" ? Indira Radic ? :d :d

Za obicne modemske korisnike preporucujem ARES (1.8.1) i BearShare (4.6.1 Pro).

Za one malo 'jache' - DC++ naravno :D

gx-x je napisao(la):
:) sta je "alternativnija muzika" ? Indira Radic ? :d :d
Pa, da, kako za koga :bottle: :guitar: :,,: .
Mislio sam na indie, alt.rock, metal, alt.house/techno, underground hip-hop, jazz...

mristicm je napisao(la):
emule koristim od jula i sve sto sam trazio sam nasao + mi download ide 64 kb/s (512 kbit/s) , a uploadujem 16 kb/s i to zahvaljujuci nekom mexikancu sto je napisao kako da prepravim nesto u registry bazi i skinuo sam preko 450 GB !!!
Moze li to objasnjenje na PM ili javno svejedno? Hvala unapred.

Mogu li i ja dobiti to objasnjenje jer mj e-mul jedva odradjuje posao, stalno je na "waiting"
Hvala!

Mogu li i ja dobiti to objasnjenje jer moj e-mule jedva odradjuje posao, stalno je na "waiting"
Hvala!

koji sajt korisite za trazenje torrent fajlova? ili recite par njih "dobrih"

florentiu je napisao(la):
Mogu li i ja dobiti to objasnjenje jer mj e-mul jedva odradjuje posao, stalno je na "waiting"
Hvala!
Share-uj malo vise pa da vidis kako radi! Jos ako dobijes ADSL, pa imas javnu IP adresu, onda imas HI ID na Emule! Naime, svi koji imaju LOWID mogu da skidaju prvo samo sa istog servera i to prvo od LOWID korisnika pa tek onda od onih sa HI ID statusom, sa istog servera. Kada imas HI ID, skidas od SVIH korisnika koji su na mrezi (2-3 miliona!). Za sad, koristi Edonkey 1 server, jer ima najvise LOWID korisnika!

Vrh Dno