laki!!!
Čuven
- Učlanjen(a)
- 05.05.2004
- Poena
- 620
mozes se zakaciti na koji hoces kada prebacis Client Emulation na DC++ :dSwiper je napisao(la):Samo sa StrongDC++ ne mozes da se nakacis na svaki server jer ga vecina ne dozvoljavaju
mozes se zakaciti na koji hoces kada prebacis Client Emulation na DC++ :dSwiper je napisao(la):Samo sa StrongDC++ ne mozes da se nakacis na svaki server jer ga vecina ne dozvoljavaju
Swiper je napisao(la):Kao prvo: Sta cu na hubu koji ima 8000 hiljada usera kada svaki od njih ima minimalno share-a? Sta da skidam?Bolje da shareujem 60-70 giga i da upadnem na neki hub sa tolikim limitom i ima svega i svacega.. Vise toga ces da nadjes na dobrom hub-u sa 2000 usera i velikim limitom za share nego na tim No limit hubovima..
Swiper je napisao(la):A kao drugo to za rename: NIje bitno kako ga ti nazoves.. Ako neko trazi fajl po TTH ti mozes da ga nazoves kako god pozelis on ce da skida to od tebe znajuci sta skida, kapiras?
Pozdrav :type:
Salko Dinamitas je napisao(la):Po meni je E-mule dobar jedino za mp3, kratke fajlove do 20MB i za izuzetno retke fajlove koji ne mogu da se nadju na drugim mestima. Filmove, igrice i sve vece od 20MB treba traziti negde drugde.
E-mule mi je bio zanimljiv prvih 10ak dana po uvodjenju kablovskog neta. Kako sam provalio torrent fajlove E-mule me je bas razocarao. Meni je za protekle dve nedelje prosecan protok bio oko 3kb/s a imam 256k. Fajlove koji su u rangu jednog CD-a (650-700MB) sam skidao minimum 10 dana. Iste takve torrente sam mogao da skinem za 15ak sati u najgorem slucaju.
Dakle E-mule ako bas nema druge alternative.
i mene zanimawiz011 je napisao(la):Kad je već o brzini, jel postoji igde na Azureusu podatak o prosečnoj brzini downloada? Ja to nigde ne mogu da nađem a taj podatak mi je najvažniji jer tokom sesije brzina varira u rasponu 1.5-30 kB/s.
Na taj ID utiče dosta poznatih i nedokumentovanih stvari. Ono što ti možeš da uradiš da ga povećaš jeste da se pobrineš da ga SP2 FW ne blokira, i to je sve. Ako si iza NAT-a kod provajdrea, malo šta možeš da uradiš, itd.Jel misli neko kao ja, inace ne koristim nikakav firewall, osim windows-ovog, koji mi smanjuje ID?
Nema potrebe za tim....pa i da iskustveno proceni sta je fake, phish ili kako se vec sve naziva.
Isprobavao sam razne vrednosti i realno do 4KB/s nema mnogo uticaja, ali vec preko toga da.Laza je napisao(la):Digni upload bar na 6KB/s, ne verujem da ce uticati negativno na download.
DC++ nje moguce da ide brze od torrenta, mozda si skinuo neki torrent koji nije imao toliko Seeds/Peers.Aleksej je napisao(la):Probao sam torrente, ali mi se nikako nije dopalo, jer jako sporo išlo.
Ma sve je to lepo ako imas simetrican UL/DL, ali kod ADSL-a veliki UL ugusi zahteve za DL i onda dodjes u situaciju da ti je DL duplo manji nego sto bi trebalo. Za to sluze trikovi za ogranicavanje UL-a. Naravno da se slazem da treba sherovati sto vise stvari, na kraju krajeva, sve sto ti skidas sa neta je neko drugi stavio u share.borab je napisao(la):Meni je iskusan član P2P populacije lepo rekao."Što više budeš uploadovao, sa većim ćeš protokom moći da downloaduješ." Kraj.
Isti je taj za metar dana uploudovao oko 70Gb i downloadovao oko 50Gb. Princip je isti za sve P2P programe.
Ne bih da cepidlačim ali ovo nije tačno i pokazuje da ''iskusni član P2P populacije'' i nije baš tako iskusan ili ne govori istinu.borab je napisao(la):Meni je iskusan član P2P populacije lepo rekao."Što više budeš uploadovao, sa većim ćeš protokom moći da downloaduješ." Kraj.
Isti je taj za metar dana uploudovao oko 70Gb i downloadovao oko 50Gb. Princip je isti za sve P2P programe.
Limewire je definitivno najbolji P2P program...Za muziku,filmove i spotove je odlican a iz ne znam kojeg razloga DL skoro stalno ide max brzinom...Serbianboss je napisao(la):Ljudi probajte limewire.Prakticno nema nikakvih podesavanja.Meni on radi najbolje.Download mi ide do 27 kb/s sa limewire.Mozda moze i brze, ne znam ali je ok program
pozdrav
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari