Šta je novo?

Koji OS na PI?

Win 98(SE) je bar duplo bolji od ME ******. Tripovi sa 512 MB na 98-ici ?? Ma hajde.. Evo sada koristim 98SE sa XP (dual boot). - ni jedan jedini problem. Na ME-u disk stalno nesto drlja - po defaultu je ukljuceno pregrst glupih programcica koji nista korisno ne rade, restore je tek pod XP-om napravljen kako treba - na ME-u je shit. ME je verovatno najnestabilniji OS koji sam ikada koristio - a probao sam ih ama bas sve: od prve 95-ice do XP-a (ne racunam Linux-e i 3.11).

Za 150 MHz procesor mozda win95 nije lose resenje - jeste star ali je i procesor Metuzalem: P1 150 MHz je praistorija samo takva. Ima dovoljno RAM-a za win 98 ali ipak....

Poslednja izmena:
Da li je bre neko od vas sto hvalite Me probao da radi nesto ozbiljnije od surfovanja i slusanja muzike na tom OS??? O cemu pricate??? Pa Me mi je "plavio" po 3 puta na sat cim se podignu 2-3 programa!!!!!

Vi stvarno niste normalni (no offense). Nekom je je win98 radio super, a ME ocajno, nekom obrnuto i ne vidim oko cega se vi sporite. Neko kome se desilo ovo prvo ubedjuje ovog drugog da je 'lud' i da mu je Me ipak dobro radilo, samo on to ne zna (and vice versa)!? Pre ce biti da su svacija iskustva ovde tacna i da nema pravila sta ce se desiti kod nekoga, tj. da li ce raditi stabilno ili ne (bilo Me bilo 98). Najbolje da proba pa vidi sam (zavisi od vise faktora).
Ja bih preporucio voyager - u da izabere jedan od ova dva po slobodnom nahodjenu, pa ako bude radio ok neka ga, a ako ne nek proba drugi

Pozdrav!

Nazad
Vrh Dno