Naravno da hoce! Kod mene je duuugo bio Win2K na Cel433 i 128MB!Voodoo_NBGD je napisao(la):Nece 2000 da radi na 128MB rama...
Voodoo_NBGD je napisao(la):Nece 2000 da radi na 128MB rama...
pricas napamet ili ti je komsija rekao?Genghis Khan je napisao(la):Josh jedan glas za 98SE...Koliko se seccam bio je na kvadrat stabilniji od ME-a 🙂
alaj su je 'ispravili'...NTC je napisao(la):Zato SE sto je to 'ispravljena' verzija 98. A ko se kune na ME..... ne zna sta pricha?!?!?
Ne znam koko si dosao do ovog zakljucka, ali u dubokoj si zabluzi 😛Voodoo_NBGD je napisao(la):ME jeste jedno 100 puta stabilniji od Win98, koristio sam oba
kUdtiHaEX je napisao(la):Windows 98 je krsh najgori... a SE nije nista bolji, bar po mom iskustvu. Reinstalriao sam 98 svakih 7 dana, bio je katastrofa... Kada radi bez drajvra onda je super, cim mu dodam drajver za skener ode mast u propast 😀
Situacija se mnogo poboljsala kada sam stavio ME, i svako ko kaze da je Windows 98 bolji od ME nije u pravu. Setite se samo kako Windows 98 prsne kada mu stavite 512 mb rama 😛 Medjutim, cim je dosao Windows 2000, razmisljanja vise nije bilo 🙂
kUdtiHaEX je napisao(la):Windows 98 je krsh najgori... a SE nije nista bolji, bar po mom iskustvu. Reinstalriao sam 98 svakih 7 dana, bio je katastrofa... Kada radi bez drajvra onda je super, cim mu dodam drajver za skener ode mast u propast 😀
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari