Šta je novo?

Koji MP3 plejer koristite?

Creative Zen 8gb, ja za sada prezadovoljna :)

325890822440ovr1uc8.gif

Sony NZW-A818 4GB

nwza818.jpg

Ne previše zahtevan, ali zato prezadovoljan korisnik :)

w810i+ 512MB. .sluske uz tel.. jako zadovoljan njima

Iriver T10 + Creative EP630

Sansa Clip 2GB, za te pare (3500din pre 4 meseca) odličan.

Clip_blue.jpg

Poslednja izmena:
Nokia 6630... sluso sam mjuzu neko vreme preko Sennheiser MX360 (dvoje spaljene za nedelju dana) ali sad sam na original nokia slusalicama.

ja sam do sada koristio MP-MAN F-63,ali posto je riknuo,razmisljam se o kupovini MP4 plejera,ili PSP,a ili grafe za pc..:d

evo i slike...(moj je samo crn)

MPF62&F63_319.jpg

Poslednja izmena:
BLUEBERRY TOMCAT 2GB
ovo je prvenstveno MP4 plejer, izgleda da je razvoj isao naustrb mp3 reprodukcije, tako da se nemojte iznenaditi ako ne budete zadovoljni kako vase omiljene numere zvuce na tomcatu. Sa druge strane, video reprodukcija je na nivou

Creative MuVo prve generacije:
h596c.jpg

Moj je isti ovakav, samo crven. Dobio ga pre jedno 4 godine. Izgubio sam poklopac baterije, ali i dalje sljaka perfektno. Nema ekvilajzer, nema cak ni displej, ali ima dobar zvuk i toplu dusu :)
I za trcanje npr. je odlican posto je mali. Sve u svemu, vrlo sam zadovoljan.

Samsung e590
za 100 evra nema boljeg multifunkcionalnog uredjaja:p

samsung_sgh_e590.jpg

Creative Zen Stone 1GB (bezj boja). Placen 2,6k din...djabe:)

Blueberry Tomcat 1+2GB sa razbihjenim displejem (ali mu baterija sada traje duze :d) , na nekim bagatela Panasonic sluskama...
Dok ne kupim neki plejer...

n81 8gb, trazim nove slushke...
2gb praznog prostora :)

Sandisk Sansa Clip 2GB FM, u tom cenovnom rangu ne postoji bolji...
:D

Sansa e260, 4gb, ugl zadovoljan, veliki minus relativno cesti bagovi sa ekvilajzerom i pored najnovijeg fw... Oprezno sa Sansom...

Sony PSP Slim 4 GB...super me sluzi..:)

Nokia N82 sa karticom od 8GB
bio sam i zadovoljniji :p

Sansa Clip

iPod Classic 120GB ,)

MSI Mega Player 533 256MB + 512 MB SD kartica

od skora iPod Classic 120gb + iPhone 3G 16gb,nema razlike u zvuku koji je meni savrsen na boljim sluskama :)

sansa e250 +2GB kartica pride :)
savrsen plejer...imam ga skoro god dana i mozda sam jednom ili 2 puta morao "namenski" da ga punim jer se ispraznila baterija :) .Tolko je super odradjen da se dovoljno dopuni za ono vreme kolko vam treba da izbacite par albuma i dodate par novih.
Do skora sam sluzio i VJ na faxu tako da sam odgledao i brdo filmova na njemu...sasvim pristojno izgleda (nije za spec efekte - transformers,batman i sl ali...)

ps--kakve bagove imate na e260 ? Zamalo njega da kupim al mi jeftinije bilo da uzmem karticu nego pljunem lovu za vecu mem na samom playeru ?

Uzeo sam novi iRiver e100 (8GB).

iriver%20E100.jpg

MSI Mega Player 533 256MB + 512 MB SD kartica

Ista kombinacija. Originalne slusalice koje su dosle uz MSI 533 su krsh. Pukle su posle godinu dana upotrebe. Zatim sam imao Philipsove SBC-HE 590 koje su trajale nesto manje od dve godine (prvo je otisao kabl, a par nedelja nakon zamene kabla i leva sluska). Sada koristim Creative Earphones EP-210 (koje su jeftine, i sluze kao prelazna varijanta). Sve cesce koristim mobilni telefon SE k750i kao zamenu za mp3 plejer jer je MSI posle tri i po godine poceo da brljavi.

U skorijoj buducnosti planiram da kupim Sandisk Sansa Clip 2GB i neke sennheiser sluske (verovatno MX300 ako nadjem nekoga da mi donese iz inostranstva) ili eventualno neke od sony / pioneer in-ear iz teme o bubicama:
http://www.benchmark.rs/forum/showthread.php?t=55553&page=28

Nazad
Vrh Dno