Šta je novo?

Koji MP3 plejer koristite?

Ipod Classic 80gb Crni,stavis i poneku seriju,spot i da vidis kako vreme proleti :) kao sto rece neko par postova iznad,sve je bleda kopija ipod-a :)

SE W950i i HPM 82

iPod Classic 80GB Black :) + KOSS PortaPro sluske koje su nenadWebive :p

@colt
Veca je mana sto je pod Windozom formatiran FAT FS-om, pa je kao prenosni HDD neupotrebljiv za prenosenje HD materijala :(

Creative Vision M 60gb + creative ep-630 sluske, pre toga jako duuugo vremena iriver h340 40gb (R.I.P)

E61 fw ver 1.0xxx + N70ME sluske

03_Nokia_N81.jpg

4gb.. dominira !

Ipod nano 2gb vec 2 god i savrshen mi je! Nemam zamerki josh uvek... A mislim da nikad necu ni imati! Ipod RULES! Koristim ga dok se ne pokvari!

1. MSI Mega Stick I 128Mb
bg_msi07.jpg

Kupio ga pre 4 godine bio najjeftiniji shto sam mogao nac onda. Kvalitet zvuka solidan, sa fabrichim slushakama je bash glasan. Ja sam koristio Panasonic slushke sa njima je zvuk bio super.

2. Sony Ericsson K750i
sony_ericsson-k750.jpg

Uz HPM-70 sluske i audio driver k750i ima odlichan zvuk.

3. Sony Ericsson M600i
sonyericsson-m600.jpg

Zvuk je dobar, isto furam HPM-70 sa njim, ali je malo tih za moj ukus.

Poslednja izmena:
Redovno idem na sajta Rockbox-a, ali nesto nema naznaka da ce se pojaviti uskoro za Classic.

Za ovaj iPod Linux nisam znao, ali je i kod njega slicna situacija - Will probably never be supported due to encrypted firmware :D.

'bes kompaniju ciji plejer nema custom EQ. Iriver & Creative rulez. ,)

Samsung YP-K3 Ultrathin + Sennheiser sluske.
Jako zadovoljan u globalu.Bio je problem sa kreiranjem playlisti dok nisam stavio najnoviji firmware.Zvuk odličan,sluške koje idu uz njega sasvim solidnog kvaliteta ali Senn je Senn :D Ne znam da li postoji tanji i laksi na tržištu,i ne oseća se u džepu :d
Baterija-napuni i zaboravi.Mislio sam da je deklarisanih 25h reklamno pros*ravanje ali zaista drži oko 20-tak sati rada.
Touchscreen ume da nervira u početku,tasteri nekako preblizu,dešava se da aktiviram dva odjednom,pa umesto da pojačam promenim pesmu i sl.To mu je verovatno najveća mana po mom mišljenju.

7103_11040742919_4.jpg

7103_11040742917_1.jpg

Poslednja izmena:
Imam Samsung K3 par meseci i prezadovoljan sam. Zvuk i izdrzljivost baterije su za svaku pohvalu. I meni se desava nekada da pritisnem dva tastera odjednom :D, a za playliste umesto samsungovog softvera koristim winamp, i sada radi ok, mada mi je trebalo malo vremena da to odradim kako treba, priznajem. Imam firmware 3.05 i radi kao MTP device, sortira pesme po ID3 tagovima sto je jako zgodno (bar meni), mada postoji i noviji firmware 4.06/.09 koji radi kao UMS, pa kome sta odgovara...

winamp :)

I ja koristim winamp, a u kolima Sony CDX-GT414U, sa USB naravno:d
SONY_CDX-GT414U.jpg
. Ako sam baš bez auta - Nokia E61+neke Philips sluške sa ramom na sklapanje, one što se bodu u uši, zvuk je naravno krš, al se ne tangiram:D

sansa clip

sansa clip 2 GB + sennheiser mx360

Za malo vise od 50-ak eur izvanredna kombinacija, odlican zvuk i za gruvanje i za nesto finije, FM radio, snimanje, baterija preko 10 sati... najtoplija preporuka :banana:

sansa-clip-mini-mp3-player.jpg

Poslednja izmena:
iPod Nano 3rd gen. 8Gb black u tandemu sa Sennheiser MX360 ili Sennheiser HD435, zavisno po potrebi i prilici...:smoke:

ipod 30gb video 5th.generation.

Samsung YP-F2RQB ! 2Gb zvuk je odlichan , 21 gram , 12 sati bateria ! :D

foobar2000 - isključivo preko zvučnika...

iPod Touch 32GB

Karbo,da te pitam.Gde si nabavio iRiver i posto,i da li je samo MP3 ili i jos nesto?Posto sam ja svoj Xwave izgubio

Brate ovo je model star sigurno 2-3 godine. Ja ga imam preko 2 godine. Ako ne i duze?
Inace kupio sam ga ovde kod mene u kraju (Australia).
Ovo je mp3 player/radio/diktafon kombinacija.
Orginalne slushke sam pokidao dok sam trcao sa njim.
Jedina mana je sto nije drag & drop "file transfer" nego ima svoj file manager software.
Zvuk je sjajan, baterija od 2500mAh mi zna da drzi i 8-10 sati bez problema.

Nazad
Vrh Dno