Šta je novo?

Koji MP3 plejer koristite?

iPod Nano, 2nd generation, 2gb, silver...

Svi ostali plejeri su bleda kopija iPod-a... ,)

ts2d0281rb3.jpg

Imao sam oba:
SansaNanoFaces.jpg

Ali je Sansa e260 (4GB + microSD 2GB) pobedila i nju trenutno koristim. Brzo radi, transfer po USB 2.0 standardu drag&drop, odlichan ekran, bolji ekvilajzeri nego na Nano-u, kvalitet zvuka odlichan sa dobrim slushkama, a platio sam je kao iPod Shuffle. Shta reci, plejer razbija. Takodje upotrebljeni materijali su odlichnog kvaliteta i ne grebe se tako lako.
A + postoji i nezvanichni softver za nju baziran na Linuxu - Rockbox, i extra je odradjen, moze da se igra Doom 1, podrshka za lossless formate i slichno ,)

Poslednja izmena:
Transcend TSonic 840 4GB - odlican zvuk, solidna brzina i kvalitet izrade...

Prekljuce sam za 10 evra kupio ST Lab ST200C 512 MB. Jeste da je tezak kinez u pitanju, ali sasvim ok zvuk za te pare, doduse sa boljim slusalicama, posto one koje se dobiju su jako lose. Koristi 1.5 V AAA bateriju i pise da traje do 8 sati slusanja. Treba tek novu da kupim pa da to portvrdim. Pusta cak i ogg format i moze da se ide kroz razlicite foldere. Limit je 99 pesama po folderu i nazalost pusta redosledom onako kako ste na njega snimali. Nema abecedno i sl. Dobiije se i 1 god garancije. Cuje se i malcice neki sum samo kad je bas tiha pesma. Mislim da za te pare i ne moze bog zna sta da se trazi, tako da mi je ok da svremena na vreme odslusam neku pesmu dok sam na pauzi na faksu.

I Pod Nano 2 generacija 8GB,black i povremeno slusam mp3 preko fona posto imam 2gb memorije,)
apple_ipod_nano_black.jpg
41hbZZ6Xo8L._AA280_.jpg

:D

Poslednja izmena:
Evo mog MP3 playera... Odlicno se pokazao, a sluzi i za jos ponesto. 2GB kartica, odlicna vizuelizacija, odlican zvuk... Jedina, ali jedina mana jeste velicina i nedostatak daljinca na sluskama...
psp.jpg

hmm. za sad koristim krsh hyundai neki mp4 player, ali daje dosta dobar zvuk. Mane su mu los ekran, spor i dugmici se jako cuju. :D
Ali s obzirom da sam dobio za dz od druga zato sto je moj matori san disk izgubio, dobro je. sad merkam ovu sansu, a kupujem i iPhone pa cu to da koristim za mp3. :D

creative zen stone 1Gb + koss plug sluske.
Vrlo zadovoljan, bolji od mog fona w950.

iPod classic 80Gb + Senheiser cx300 - nista vise ti u zivotu ne treba :D

Poslednja izmena:
gdje kupujete taj cx300 i koliko košta? vidim svi se hvale tim slušalicama

Ima u 4Audio, Tehnomarketu... Mislim da su u Tehnomarketu nesto jeftinije.

iRiver iFP-795

20050413.jpg

iPod Classic 80 GB. To je 6. generacija, pretpostavljam da svi znaju kako izgleda. Odlicno me sluzi :) Pored njega koristim i iPhone posto ima 16 GB i ne primecujem razliku u kvalitetu zvuka.

iPod Classic 6th Gen 80GB fin plejer...
Imam i Sony NW-HD 5 20GB ciji mi se zvuk ipak vise svidja, jaci je i cistiji, a i baterija duze traje (deklarisan 40h, mada naravno nije toliko), ali mu je crkao neki kontakt na ulazu za slusalice i daje zvuk samo na jednu slusalicu, ako neko zna gde bih to mogao da odnesem na servis bio bih zahvalan :)

Ipod shuffle 1st generation 1GB i Ipod Shuffle 2nd generation 2gb,Ipod classic 80gb i ipod touch od pre par dana 16gb!Volim apple sta mogu!:)

gdje kupujete taj cx300 i koliko košta? vidim svi se hvale tim slušalicama

Ma ovi kod nas su krajnje bezobrazni sa cenama tih sluski :S: Ovde su oko 70 eur, a meni ih je drugar nedavno doneo iz Budimpeste (kupio ih u Media Markt-u u West End trznom centru u samom centru grada) i tamo su nekih 36-37 eur tj maltene duplo jeftinije.

A sad, sto se teme tice :), od prosle nedelje koristim Ipod Classic 80gb - zaista fina spravica i za sada sam vrlo zadovoljan :)

Koji "majstori", izbace plejer od 80 i 160GB koji nema custom EQ. :wall:

Nazad
Vrh Dno