Šta je novo?

Koji monitor od 27"?

ima ortak taj samsung ali on kosta preko 400e
znam da na it svetu pise 400 ali kad smo zvali da on kupi ...46.000 din
mislio sam na ove TN panel malo preko 300e modele
vidim svako je izbacio po 1 model pa da vidimo kakvi su jer u gornjem delu name "Koji 27"TFT?

ovaj dell je kul ali skup

Pfff.. bash zlonameran komentar.
Kontam da je sa smanjenjem cene 27'' monitora, apsolutno postala potreba za sticky temom. A cije ce ime biti naznaceno... who care's?

Koji je najjeftiniji monitor 26 ili 27 a da ima vecu rezoluciju od 1920x1080? Bili su ranije oni viewSonic povoljni, ali sad ih vise nema.

Poslednja izmena:
Pfff.. bash zlonameran komentar.
Kontam da je sa smanjenjem cene 27'' monitora, apsolutno postala potreba za sticky temom. A cije ce ime biti naznaceno... who care's?

Zlonameran, ali je na mestu.
Kao što vidiš, ako znaš da čitaš i pišeš, JAVILI SU se pojedinci koji sa svakom dobrom namerom žele da pomognu osnivaču ove teme, nabrajajući najpoznatije 27-ce, ne shvatajući da osnivača ove teme baš zabole q*** za savete drugih i ove monitore, i da je njemu bitno da jedino njegovo ime stoji ispod TOP teme.
Klasičan primer na mnogim forumima.
Ovde sam prokomentarisao čisto iz razloga da se ne bi javljali i dalje dobri ljudi koji će nuditi kvalitetne savete i primere monitora od 27 inča dotičnom gospodinu, jer je evidentno da on tako nešto ne namerava da kupi. Zašto bi se onda zamlaćivali ...

Sada "kontaš" zašto ovakav komentar?!?

http://www.amazon.com/Samsung-P2770...5QNK/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1305301934&sr=8-2

El sam lud, ili je ovo 300 dolara, tj. oko 230 eura, tj ne više od 24000 dinara? Tamo preko, na tom trulom zapadu što propada?
Poz. komšija ... dugo nismo razmenili koju .... hajmo onda ovde!!! :)
Hebg'a, i ja sam na tom "trulom" zapadu, pazario svoj Samsung P2770HD za 310€ TaxFree ... na granici mi vratili taj porez od 20% kao turisti ... negde oko 40€ 8trebalo je više, no i oni kradu) i ... monitor je ispao 270€ ... perfektan monitor., menja mi TV u dnevnoj, zbog njega sam kupio HTPC kućištance i bežični set tastaturu i miša
.
Vidim isti kod nas najjeftiniji primerak - 375e za nepoverovati: http://www.emmi.rs/monitori-monitor-27-samsung-p2770hd-tv-tuner.11.html?productId=15261

@Cigla tel. - Baš svojim odgovaranjem i dalje u ovoj temi potvrđuješ da je ovaj topic potreban (da li za sticky, odlučiće moderatori ili već jesu). Iskreno, motivi za TOP temu me neinteresuju, ja kao pojedinac sam za sticky.

Osim tvog zadnjeg posta sve ostalo je obično pljuvanje, a baš tih pojedinaca bi trebalo biti manje na forumima kao "klasičnih primera".

@svi ostali: Back to topic, otvorena je tema ovde o 27" jeftinim monitorima.

uzeo sam Viewsonic VX2739wm i savrsen je

Daj brate neki review :) I u drugu temu kod monitora, svi čekamo mišljenje iz prve ruke!

Nazad
Vrh Dno