asus mw221u ,
svaki ciga svoga konja hvali :d
za nekih 270e asus je dobra kupovina.
mladene zasto ne vredi? sta mu fali? ja bas hocu da kupim taj monitor, zato jer je jeftin
Ako si mislio na Asus VW222S to je vrlo los monitor jedan od najgorih 22". Sa slicnom cenom LG i Philips su mnogo bolji u svakom pogledu. A bogami i Acer i Benq. Asus mozda na papiru ima dobre kakrakteristike, ali sam panel i plastika su losi. Boje mu nisu lose, kao mozda i uglovi, cak nema ni veliko probijanje po ivicama, ali dzaba kad mu je slika katastrofa. Ja jos nisam video mutniju sliku na 22", a pored toga sam primetio da mu auto stelovanje radi katastrofa. I posle rucnog doterivanja slika je daleko od prijatnog za gledanje na duze vreme.evo ja da pohvalim Asus vw222...~210-220eur
Fali mu samo sto ima probijanje pozadinskog osvetljenja. To se naravno primecuje samo na crnoj prodlozi u fullscreenu, u window modu skoro neprimetno. Ostalo je sasvim ok. Solidan ugao, boje se nasteluju ...
Ako ti ovo ne smeta uzmi.
Ja sam probao 3 komada.
... Utrefio sam primerak koji ima nesto sto lici na "dead pixel", al' je malo "cudno" ponasanje tog "entiteta". Elem, sive je boje, velicine jednog pixela, vrlo slabo uocljivo (mada je na sredini ekrana) i kada nacentriram vrh kursora direktno na njega i pomeram ugao iz koga ga posmatram rastojanje izmedju vrha kursora i "tackice" nije fiksno i razlicito je iz svakog ugla + deluje kao da nije u istoj ravni. Prvo sam pomislio da je prljavstina, ali ne moze da se ukloni, tj. mozda i jeste ali sa unutrasnje strane.
Jel ima neko ideju sta bi to moglo da bude? Po simptomima sa uglom gledanja kao da nije dead/bad pixel, vec neka druga anomalija. Iskreno, mrzi me da se zezam sa prodavcem oko takve minorne stvari, al' me zanima da li je neko video nesto slicno (videh "stuck" pixele raznih boja i dead pixel crne boje, al' ovako nesto jo nisam video - sreca pa je manje uocljivo od pomenutih...
Da li je neko koristio Prestigio monitore? Imam ponudu za Prestigio P7220W 22" DVI, od 20.000 din. ali ne znam da li ima HDCP podrsku. www.prestigio.com
Koliko je uopste bitan HDCP?
Ako si mislio na Asus VW222S to je vrlo los monitor jedan od najgorih 22". Sa slicnom cenom LG i Philips su mnogo bolji u svakom pogledu. A bogami i Acer i Benq. Asus mozda na papiru ima dobre kakrakteristike, ali sam panel i plastika su losi. Boje mu nisu lose, kao mozda i uglovi, cak nema ni veliko probijanje po ivicama, ali dzaba kad mu je slika katastrofa. Ja jos nisam video mutniju sliku na 22", a pored toga sam primetio da mu auto stelovanje radi katastrofa. I posle rucnog doterivanja slika je daleko od prijatnog za gledanje na duze vreme.
poz
Ne. Njega nisam video. Mislio sam na ASUS VW 222S. Mada sudeci po jeftinim kategorijama monitora koji su slicnih cena onda je Asus medju najgorim.Da li si mislio i na asus mw221u, posto njega planiram da kupim, on je koliko vidim mnogo kvalitetnije izrade, a i odlicne slike.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari