arcibalde
- Test subject -
- Učlanjen(a)
- 30.08.2010
- Poena
- 455
Pozdrav svima. Trebalo bi da uzmem neki mob iz MTS pa me interesuje koji je od ovih modela najbolji izbor. Kamera nije od presudnog znacaja, duzina rada pre pujenja jeste vazna (sto duze to bolje), igranje nekih zahtevnih igara nije prioritet: igrace se nesto poput Fishdom i slicnih zezalica (mada, sada, nikad se ne zna). Sto se memorije tice sto vise to bolje pa sam izabrao modele sa 128GB da se nadje. Sto se ekrana tice nemam pojma kakva je razlika izmedju IPS i AMOLED, suska se da je ovaj potonji daleko bolji ali iskreno nikada, makar da znam, ga nisam video ili uporedjivao tako da je to neka wild card stavka. U principu, korisnik nije super zahtevan bitno je da ima dosta mesta za razne gluposti, da je pristojna kamera da radi tecno ne da trza ili nesto slicno. Ah da i da ima onaj 3.5mm prikljucak za sluskice. Elem ovo je neka ponuda koju sam ja izabrao:
Poredjani su po ceni iliti mesecnoj rati i ovaj Poco bi bio gornja granica cene na koju bi se islo. Mozda bi i moglo da bude do 200din skuplje (mislim na mesecnu ratu) ali pod uslovom da je to bas, bas, bas daleko kvalitetnije od navedenih telefona.
Hvala.
P.S. Moze i predlog za telefon koji nije na spisku ali jeste u ponudi MTS-a.
P.S.2 Akhm ajde da dodam i ova dva modela koji jesu skuplji ali:
vivo Y70 8/128GB
REALME 8 6/128GB
OnePlus Technology N10 6/128GB
XIAOMI Redmi Note 10s 6/128GB
Motorola G60 6/128GB
Poco X3 Pro 6/128
Poredjani su po ceni iliti mesecnoj rati i ovaj Poco bi bio gornja granica cene na koju bi se islo. Mozda bi i moglo da bude do 200din skuplje (mislim na mesecnu ratu) ali pod uslovom da je to bas, bas, bas daleko kvalitetnije od navedenih telefona.
Hvala.
P.S. Moze i predlog za telefon koji nije na spisku ali jeste u ponudi MTS-a.
P.S.2 Akhm ajde da dodam i ova dva modela koji jesu skuplji ali:
XIAOMI Mi 11 Lite 5G 6/128GB
Samsung Galaxy A52s 5G
Poslednja izmena: