Da ne otvaram novu temu, nadovezacu se ovde sa novim pitanjem. Na kraju sam uzeo mali s23, jeste super telefončić, ali mi je bio previše dosadan, kamerama sam bio jako nezadovoljan, osećaj prilikom korišćenja me je nekako gušio, a iako je brz, imao sam utisak da je sve fluidnije i sugestivnije, odnosno lakse na jabuci. Ponajvise otkljucavanje preko otiska, precesto nije radilo kako treba niti dovoljno brzo. Gestovi su takodje mnooogo bolji na ip-u, kamera takodje, osetno bolja na matorom 13pro.
Elem, nisam navikao na ovakav klaster nezadovoljstva i menjanja telefona, tako da mi opet treba pomoć gde pomoći otprilike nema😆.
Kako malog telefona kakav bih ja voleo da imam nema, moram naci neko Solomonsko resenje.😅
Jeste se pojavio pixel sa 9 pro i slazem se sa mnogima da je idealan telefoncic, ali pitanje je kada ce biti dostupan, pritom biće bezobrazno papren, tako da će kupovina istog sacekati sledecu godinu, a verujem da ce sada svi izbaciti te manje telefone sa ozbiljnijim telefoto kamerama, sobzirom da su pokrenuli trend Gugl i Epl.
Tako da, moj izbor se sveo na Guglovu 8 seriju, pored problema sa modemom i procesorom. Presao sam preko toga zarad kamera i sistema. Naravno, radije bih uzeo mali, medjutim nema tu telefoto kameru koju toliko želim, a je l' te, pro varijanta mi je prevelika, to je i razlog što sam odmah zamenio s23u, mada Pixel ima zaobljenu formu i verovatno je lakši za rukovanje.
E sad, moje pitanje na kraju podugačkog izlaganja jeste, da li je neko koristio oba i uporedio direktno ekrane i kamere? Na osnovu svega vidjenog na mnogobrojnim testovima, fotografije i snimci mi deluju osetno bolje na malom kao i stabilizacija prilikom video snimanja, na pro modelu cesto postoji štucanje.
Zahvaljujem svima koji budu imali strpljenja da pročitaju ceo post i odgovore.