Uzgred, nesto mi je drug reko kao da se pojavio neki The Bat za Linux. Sad sam mu poslao mail pa dobijate pouzdanu informaciju malo kasnije.B_r_X je napisao(la):Windows - The Bat!
Linux - sylpheed-claws
silvereye je napisao(la):nemogucnosti bat-a da prikaze nasa slova.
Jesi li ti siguran u to? Meni sve prikazuje kako treba.silvereye je napisao(la):ja sam jedno vreme koristio i bat i eudoru ali sam se vratio na outlook zbog unicode poruka, odnosno nemogucnosti bat-a da prikaze nasa slova.
kustera je napisao(la):Jesi li ti siguran u to? Meni sve prikazuje kako treba.
kustera je napisao(la):Uzgred, nesto mi je drug reko kao da se pojavio neki The Bat za Linux. Sad sam mu poslao mail pa dobijate pouzdanu informaciju malo kasnije.
Ipak dezinformacija.B_r_X je napisao(la):Ajde, raspitaj se. Baš bi mi trebao TB! za linux. Tj. baš bih voleo i tamo da ga gledam :mig:
Cudno je da imas problema sa sismisom. Meni prikazuje gotovo sve, cirilicu, latinicu sa yu slovima. Nikad do sad nisam imao problema sa njim.kUdtiHaEX je napisao(la):Kako da ga nateram da prikaze nasa slova? Mnogo bi mi znacilo...
kustera je napisao(la):Ipak dezinformacija.
Sad bih :rocket: tog mog drugara.....
Nazalost, ovde su u pravu. TB! ima polovicnu podrsku za nasa slova po unicode rasporedu. Tj, prikazace ih ispravno samo pod odredjenim uslovima. Meni npr. radi samo ako u registryju stoji:Caslav je napisao(la):Meni rekoše da The Bat može da prikaže samo osmobitne kodne rasporede, ali ne i unikod (UTF8 najbitnije). Problem je zato kad primi unikod poruku (npr. iz OE) - ne može da je prikaže kako treba.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari