HD READY televizori mogu da prikazu 720p rezoluciju a to sto pise da imaju input 1080i znaci da mogu da prime 1080i signal (sa satelitskog risivera na primer) koji onda smanje na svoju rezoluciju a to je 1024x768 a to nije po kvalitetu ni priblizno originalnoj 1080p ili 1080i (1920x1080) rezoluciji. U principu marketinski trik.
ja imam 32" r81 sa S panelom, kupljen u RodicuNa zalost, nema puno pravila koji je panel u pitanju u radnjama prema moddelima tako da je ovo jedini nacin da proveris. Na netu kazu da su svi 37" M86/7 AUO a tek 40" pa na gore S.
Molim da neko prokomentarise komentar jednog lika sa jednog drugog foruma, meni je to prosto nemoguce:
P.S. Koja je razlika izmedju Samsunga R81 i R82? Koliko ja vidim nema razlike?!
ja imam 32" r81 sa S panelom, kupljen u Rodicu
A- AU Optronics (AUO)
C- Chi Mei Optoelectronics (CMO)
P ili W - Chunghwa Picture Tubes (CPT)
S - Samsung
Tamo gde pise oznaka modela, serijski broj i sl sa zadnje strane tv, a slovo se nalazi pored naziva modela npr LE-32R81 S.
Kazu da su S paneli najbolji, ali u zadnje vreme citam na stranim forumima da ni A varijanta nije losa i da su postali sve bolji i bolji. Generalno kada uzimas tv ako ti se dopadne slika, gledas i osvetljenje i crnu i sve sitnice koje ti zapadnu za oko i ako ti se svidja uzimaj. Ja planiram vrlo brzo neki M86/7 iako znam da S panela vise ni nema (A656 mi je preskup 🙁 ) tako da ako mi se dopadne prikaz slike - kupicu ga.
B je boja, crni, ja ti već rekoh da je dobar TV
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari