elektromica
Slavan
- Učlanjen(a)
- 10.09.2006
- Poena
- 304
Trazim po mogucstvu da je bakarni i samo bakarni.
Cena do 30-40e
vozzzzzzzzzz.😉
Cena do 30-40e
vozzzzzzzzzz.😉
Onaj iz kutije sto ide uz procesor, pa taj Orleans i klokovan ne ide preko 30stepeni...
Najjace da ne ide preko 30c, kad se lepo klokuje sa stock kulerom zna da ide i nesto preko 55c.
Ne budi bukvalista, moj je trenutno blago klokovan moze i vise, evo ti slika trenutne tempereture mog Orleans procesora sa stock cooler-om, da dodam da dok sam na netu posto koristim dial-up softverski modem dize se temperatura za dva-tri stepena...inace da dodam imao sam Gigabyte-ov 3D rocket bakarni cooler i temperatura je bila ista...tebi ako ide do 55 mislim da je to previse za ovakav procesor, to je moje misljenje...
Ja ne bi toliko insistirao da bude kuler ceo od bakra.Top preporuka je Arctic Cooling Freezer 64 Pro.Imas srece da ga ima kod nas.Cena vise blizu donje granice (30 e).
Meni na 2.8Ghz ide taman do 51c a idle bude oko 40c.Ova temp smatram da nije velika.Kako uspevas da dobijes 29c sa klokovanim procom kad ja sa qnq pa imam 28-29c.
Neznam od kad je Alu bolji od Bak ali sta sad neznam ja sve:d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari