Šta je novo?

Koji kuler za AM2. 3000

elektromica

Slavan
Učlanjen(a)
10.09.2006
Poena
304
Trazim po mogucstvu da je bakarni i samo bakarni.

Cena do 30-40e

vozzzzzzzzzz.😉

Mozes recimo najnoviji Zalman CNPS7500-Cu LED, ali si malo kratak sa parama.Mislim 30-40 eura je malo za 100 % Cu CPU kuler,u svakom slucaju mozes da potrazis nesto od jeftinijih
firmi ko nas(Titan,Glacialtech,Spire,...).

Coolermaster Gemini II?

Onaj iz kutije sto ide uz procesor, pa taj Orleans i klokovan ne ide preko 30stepeni...

Iz kutije a ako si kojim slucajem kupio bez cooler-a javi se imam 2-3 kom ni sam vise ne znam a za taj proc cooler od 30-40 E ne vredi da uzimas. poz
edit... sad videh da si iz vrsca...

Poslednja izmena:
Najjace da ne ide preko 30c, kad se lepo klokuje sa stock kulerom zna da ide i nesto preko 55c.

Ne budi bukvalista, moj je trenutno blago klokovan moze i vise, evo ti slika trenutne tempereture mog Orleans procesora sa stock cooler-om, da dodam da dok sam na netu posto koristim dial-up softverski modem dize se temperatura za dva-tri stepena...inace da dodam imao sam Gigabyte-ov 3D rocket bakarni cooler i temperatura je bila ista...tebi ako ide do 55 mislim da je to previse za ovakav procesor, to je moje misljenje...

Prilozi

• cputemp.webp
    cputemp.webp
    107.8 KB · Pregleda: 76
Poslednja izmena:
kod mene ovako stoje:

Cpu- AMD Athlon 3000+ 1800Mhz + box
Mb - Asus M2N-E SLI

U core temp stoji da ima oko 35 kada nista ne radim a za klokovanje i da ne pomisljam.

Gde moze da se vidi cena za Zalman CNPS7500-Cu i naravno gde ga ima?

ili neki Cu tihhhhhhh.:wave:

Po meni za ovaj procesor kupovati takve dzidzabidze je bacanje love, dodaj jos 20+€ i imas jos GB memorije! Ne kontam jedino ako nemas providnu stranu na kucistu i hoces da se vidi neka bakarna budza od pola metra precnika 😀

Kako ko ja imam i za memoriju i za dzidzabidze kakve hocu:-devil-: 😀 USA😀 BigTower sa providnom stranicom pa sve to lepo izgleda videcemo se na okupljanju paaaa:d a imas i ti mico pa zato i ovako ces uzeti isto kuciste nemoj da palis ljude:d 😛

Poslednja izmena:
e mico u moja konfiguracija ti stoji jos uvek stara memorija nisi napisao da imas Kingston 2x1GB DDR2 800mhz jao jao ima li sta kod tebe ok komponenata pusti na PM:wave:

Ja ne bi toliko insistirao da bude kuler ceo od bakra.Top preporuka je Arctic Cooling Freezer 64 Pro.Imas srece da ga ima kod nas.Cena vise blizu donje granice (30 e).

Ne budi bukvalista, moj je trenutno blago klokovan moze i vise, evo ti slika trenutne tempereture mog Orleans procesora sa stock cooler-om, da dodam da dok sam na netu posto koristim dial-up softverski modem dize se temperatura za dva-tri stepena...inace da dodam imao sam Gigabyte-ov 3D rocket bakarni cooler i temperatura je bila ista...tebi ako ide do 55 mislim da je to previse za ovakav procesor, to je moje misljenje...

Meni na 2.8Ghz ide taman do 51c a idle bude oko 40c.Ova temp smatram da nije velika.Kako uspevas da dobijes 29c sa klokovanim procom kad ja sa qnq pa imam 28-29c.

Ja ne bi toliko insistirao da bude kuler ceo od bakra.Top preporuka je Arctic Cooling Freezer 64 Pro.Imas srece da ga ima kod nas.Cena vise blizu donje granice (30 e).

Neznam od kad je Alu bolji od Bak ali sta sad neznam ja sve:d

Nemam ja nista protiv nikog i ni jedne preporuke ali ako hoces kao i elektromica ali nije napisao da kad upalis komp necujes ni JEDAN JEDINI ZVUK tesko ces to uraditi Freezerom Pro:S: za to ce ti trebati malo vise bakra 3-4 12cm Venta i jedan solidan CololDrive...😉

Pozdrav Svima...:wave:

Meni na 2.8Ghz ide taman do 51c a idle bude oko 40c.Ova temp smatram da nije velika.Kako uspevas da dobijes 29c sa klokovanim procom kad ja sa qnq pa imam 28-29c.

Meni je nestabilan na 2.8, puca posle izvesnog vremena i duzeg igranja igrica na primer...za to je zasluzna krsh memorija koju trenutno imam, ali posto mi performanse i nisu nesto bog zna koliko bile bolje onda ga drzim blago klokovanog, ovo sa slike mi je za svaki dan, kad igram neke igre tipa Call of Juarez i slicno dignem ga do 2.4-2.5 ali isti djavo koliko sam ja video, a sto se tice temperature, ne znam, to mu je sto mu je, sada dok ti kuckam (opet sam na netu i ode plus 2-3stepena...) je 27°, znaci box cooler i CM pasta ona najjeftinija od nekih 400 kinti...a da, onako klokovan na 2.5 i preko ode svega do 33-34 i dok gura neke igrice jedva da se zagreje nesto preko toga...

Nazad
Vrh Dno