ScaRFacE[RGF]
Čuven
- Učlanjen(a)
- 20.11.2004
- Poena
- 619
Proveo sam dosta vremena citajuci zvanicnu temu vezanu za kineske mobilne telefone, ali mi je malo teze da se odlucim. Elem, planiram da porucim neki model do 200usd, ali ne znam koji. Dopada mi se THL T11 ali vidim da par ljudi ima problema sa prijemom signala. Coolpad F1 mi je takodje zanimljiv ali opet, nisam siguran. Dajte neku preporuku, da li sacekati neki od modela koji izlaze, vidim da se spominje Jiayu koji bi trebalo uskoro da izadje?
Elem, prioriteti su mi: 2GB RAM-a, dobra baterija, dobar ekran (pozeljno 1080p, ali ako ne moze za te pare 720p ce zavrsiti posao), i iskreno bar neko iskustvo od ljudi kako se ponasaju aparati, kvare li se i tome slicno.
Drugo, gde poruciti? Vidim da se sa to2c ne moze poruciti za srbiju, da li preko aliexpress-a ili nesto drugo?
Elem, prioriteti su mi: 2GB RAM-a, dobra baterija, dobar ekran (pozeljno 1080p, ali ako ne moze za te pare 720p ce zavrsiti posao), i iskreno bar neko iskustvo od ljudi kako se ponasaju aparati, kvare li se i tome slicno.
Drugo, gde poruciti? Vidim da se sa to2c ne moze poruciti za srbiju, da li preko aliexpress-a ili nesto drugo?