Mislim da je to sve bacanje para jer lekari kažu da takvi jastuci prave još veći problem zbog te rupe još više krvi se skupi i tim raširenim venama.
Rešenje je ili drastična promena načina života, ishrane, kako god znaš i umeš manje sedenja, prestanak skor upotrebe toalet papira, koristiti onaj vlažni papir iz DM, Lild, raznorazne narodne kreme, pod obavezno dnevno min 8000 koraka, česti odlasci u saunu i slično. Šta još, izbegavanje što više alkohola, ljutog, cigara, to su takvi otrovi za čoveka da je to jezivo.
Ja recimo ne volim uopšte te žitarice samo me nadimaju pa umesto toga jedem suludo mnogo salate, ajvara, žive hrane sa puno vlakana, crvena paprika bilo koja je bar meni nenadmašiva.
Probao sam 10 vrsta takvih jastuka sa tim Amazona bacanje para, podelio i prodao sem jednog.
Naravno imaš i varijantu operacije kad je nešto hronično, par ljudi sto znam išli su u Analife kunu se da im se život primenio.
Neverovatno mnogo ljudi ima problema sa hemoroidima samo je većini neprijatno da o tome priča.