Plus ima veći ekran, pa ta baterija ti dođe na isto. Mislim da ga usmeravaš u pogrešnom smeru.Razmisli izmedju 14+ i obicne 15. Plus ima dosta bolju bateriju od obicne 15 (4300 naspram 3400 mAh ja msm)
Nije u potpunost tacno. Moze, ali dosta komplikovanije i ogranicenije nego na Androidu.već ćeš morati svaku da platiš ako ti treba premium.
Ja koristim 11 obican evo godinu dana i radi neverovatno dobro.. koristim sve društvene mreže, YouTube najviše na poslu jer slušam podkaste..A iPhone 13 da l će da me sluzi lepo ? Vidim da i nije neka razlika tolika između 13 i 15 a razlika u ceni je 300e
A koliko drzi baterija sa tih 85% BH? I sta mislis da li ce uskoro morati da je menja a one su preko 100 evra ako ne gresim, da li se to uopste isplati?Da li ja to vidim dobro ili je to IP13 Pro 256GB preko 1000e?
Toliko je kostao pre 3 godine kad je izasao.
Ja sam devojci uzeo polovan 13 pro 256gb pre pola godine za 520e sa 85% BH i godinu dana garancije i to samo jer je insistirala da proba ajfon inace ne bi ni u ludilu dao 500+e na 3 godine star telefon.
Obzirom na cene 14 pro i 15 pro više nego se isplati. U startu si dao manje para i možeš da preguraš koji mesec pa da zameniš bateriju. Cenovnik MacolaA koliko drzi baterija sa tih 85% BH? I sta mislis da li ce uskoro morati da je menja a one su preko 100 evra ako ne gresim, da li se to uopste isplati?
15 posto manje nego novaA koliko drzi baterija sa tih 85% BH? I sta mislis da li ce uskoro morati da je menja a one su preko 100 evra ako ne gresim, da li se to uopste isplati?
Ta od 60-100e pokida živaca da je posle nekog vremena promeniš za originalnu jer sa njom nećeš telefon nikad prodati a nit ćeš lično biti zadovoljan.15 posto manje nego nova
Salu na stranu, nemam pojma jer ga ja ne koristim a ona kaze da je zadovoljna baterijom.
Sto se zamene tice kao sto rece @FunSte93 u ovlascenom je oko 150e a ako zelis da probas sa nekim neovlascenim onda mozes i da nadjes za 60-100e.
Moguće da ima, ne kažem ništa. Nisam informisan koliko se kreću cene original baterija pa se pitam isplati li im se ili da li ovlašćeni servisi jednostavno deru kožu sa leđa.Necu lagati, nisam jos bio u situaciji da menjam bateriju a da telefon nije pod garancijom.
Cuo sam da na KP ima ljudi koji menjaju baterije na ajfonu za te pare i da daju garanciju od godinu dana, kazem opet nisam probao samo prenosim sta sam cuo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari