Šta je novo?

Mobilni telefon Koji iPhone?

Koji mobilni telefon kupiti

filipm1

Cenjen
Učlanjen(a)
15.12.2013
Poena
160
Sta mislite šta mi se više isplati nov iphone14 ili nov iphone 15 da uzmem na kupujem prodajem?

Nikad ne bi menjao bateriju.Menjao bi ceo telefon.Kupis nov ,recimo na KP,koristis god. dve.Posle prodas.
Secam se stare polovne IP5,baterija oslabila.Svaki dan punim.Prodao ga i kupio 5s nov.:)

Necu lagati, nisam jos bio u situaciji da menjam bateriju a da telefon nije pod garancijom.
Cuo sam da na KP ima ljudi koji menjaju baterije na ajfonu za te pare i da daju garanciju od godinu dana, kazem opet nisam probao samo prenosim sta sam cuo.
A sta ima veze garancija, zar nije manje vise da garancija vazi 6 meseci za baterije?

Znaci ne preporucujete te 13 pro sa kp(cudi me da su biii izlozbeni i da imaju bh 100 %)
Dobro obratiti pažnju jer može biti da je menjano nešto. U iStyle-u 15 serija isto izložbena pa BH jedva preko 90%...

Procene su zabranjene na forumu.

13 Pro i da nađeš nov, nov stvarno, šta mislisš kolika mu je cena? To je Pro serija, možda bi bila slična kao 15 Pro, ne bi bio mnogo jeftiniji, možda i skuplji kao raritet jer ga nema. I taj je stajao negde 2 godine, nema veze što je nov, stoi i degradira, kakva mu je baterija? Šta je poenta da sada traži neko da kupi nov 13 Pro koji se ne proizvodi 2 godine, model koji ne dobija Ai funkcije i plati možda 850e (a nov 15 pro - 880)?

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno