A sta ima veze garancija, zar nije manje vise da garancija vazi 6 meseci za baterije?Necu lagati, nisam jos bio u situaciji da menjam bateriju a da telefon nije pod garancijom.
Cuo sam da na KP ima ljudi koji menjaju baterije na ajfonu za te pare i da daju garanciju od godinu dana, kazem opet nisam probao samo prenosim sta sam cuo.
Dobro obratiti pažnju jer može biti da je menjano nešto. U iStyle-u 15 serija isto izložbena pa BH jedva preko 90%...Znaci ne preporucujete te 13 pro sa kp(cudi me da su biii izlozbeni i da imaju bh 100 %)
Novi su oko 530e u proseku pa racunaj koja je usteda i isplati li ti se.Jel se isplati iphone 13, star 3 meseca bez tackice na sebi i bh 100 posto u garanciji jos 21 mesec. Za 410e???
Nigde nisam nasao 13 pro nov bukvalno ni ya kakve pare, ne znam gde to ima? Kod operatera samo najnoviji plus, pro i promax ima.Ne uzimajte obicne modele, samo PRO.
Bolje PRO 2 gen. stariji nego obican nove generacije.
Gde si to nasao osma da uzmem 🤣Jel se isplati iphone 13, star 3 meseca bez tackice na sebi i bh 100 posto u garanciji jos 21 mesec. Za 410e???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari