Šta je novo?

Koji high end dual SIM Android?

kibicer

Čuven
Učlanjen(a)
23.05.2004
Poena
885
Koristim Note 3 od kako je izašao, i vreme je za zamenu. Želim neki high-end Android, obavezno dual-sim (u drugi slot bi gotovo isključivo išla neka data kartica kada sam u romingu), više mi odgovaraju velike dijagonale.
Treba mi što čistiji Andorid (sa što manje bloat-a), minimum 6, i da je upgrade moguć.
Nemam nikakvog iskustva sa Xiaomi telefonima, dolaze u obzir, ali ne na MIUI ROMu.
Može i neki flagship velikih brendova kod naših operatera. Vdim da se Note 7 pravi u dual-SIM verziji, ali njega naši nisu uvrstili?
Novi Google telefoni koji se očekuju neće imati dual sim varijante, ili grešim?

Hvala!

Softver ok, stvar ukusa. Meni se isto ne sviđaju oba ali mislim da Mate 8 nije lošiji od a9 a jeftiniji je...
Nov A9 trenutno ide oko 350, tako da i nije baš tako...Ja cu moj prodati za 300-320 i realno ne bih doplatio više od 100, a tu trenutno mogu da uzmem nov ili skoro nov A9 pro...Ok, i Note5 duos je tu negde, ali mi njegova baterija ne uliva poverenje...

SM-A9000

OK, hvala
Nisu nam svima isti prioriteti. Nisam bio ni svestan koliko me Samsung teroriše svojim bloatom. Ne znam taj njihov model, ali iskreno sumnjam da bi gurao toliko SOT, kada ja instaliram aplikacije koje koristim.
P. S. A tek koliko je dobro kada se telefon puni 2% na minut
Mozda i ne bi izvukao, ali sa svojih 5000mah ce se najvise pribliziti toj cifri od svih ostalih telefona.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Vrh Dno