Sta mislite o ovom hd-u? Uzeo bih ga sutra pa me zanima da se ne zeznem. Podelio bih ga na sistemsku i particiju za storage i ostalo.
Da si ispratio test na Benchmarku prosle nedelje, ne bi danas otvarao ovu temu.
Da li je bolje kupiti Seagate ST2000DM001, ili WD WD20EARX? Na internetu ima dosta toga o seagate-u, dosta losih stvari da ne duzim, a i za WD pise da ima serija sa 3 diska, ili sa 2 zavisi od tezine. Posto su jako slicne cene, sta preporucujete? Pogledao sam na benchu sve sta ima 🙂.
Da li je bolje kupiti Seagate ST2000DM001, ili WD WD20EARX? Na internetu ima dosta toga o seagate-u, dosta losih stvari da ne duzim, a i za WD pise da ima serija sa 3 diska, ili sa 2 zavisi od tezine. Posto su jako slicne cene, sta preporucujete? Pogledao sam na benchu sve sta ima 🙂.
A zasto shOne?! Ja sam poceo da razmisljam i o 1.5Tb diskovima, opet dilema St ili WD. Mada izgleda da je u tom slucaju ST u stvari Samsung F3, koji je vazio kao pouzdan... cene su opet tu negde u 100-300 din...
Jel se bas isplati dati dodatnih 20evra za red? Kolika je garancija?
Ali priznaćeš da je u najmanju ruku očekivano da nešto što ima više godina garancije bude i trajnije, pošto ni proizvođač nije blesav da nešto plaća bezveze.A garancija je, meni licno, manje bitna. Bitniji su mi podaci nego zamena HDD-a novim ako crkne tako da mi niko ne garantuje integritet tih podataka za vreme garantnog roka.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari