Treba da odem do komsije da mu sredim malo komp posto je pun virusa i ko zna cega jos pa cemo lepo da formatiramo disk i da sve nanovo stavljamo i sad posto je on mnogo cesto na netu a posecuje sve i svasta na sta ga navuku reklame i ko zna kakvi sajtovi tako da je on raj za "hakercice" i onda posle 3 dana vec bude svasta na kompu. E sad meni dosadilo to pa cu da mu stavim avp, mada vec ima on to ali to i nije resenje njegovih muka. Treba mi i neki firewall, e sad problem oko toga je sto mu moram objasniti da ce ga taj firewall mnogo njakati za bilo kakvu sitnicu ce mu postavljati neka pitanja ali dobro bolje i da se muci sa tim nego ja sa njegovim virusima. S obzirom da njegov provajder nema proveru poste njemu i preko maila stizu svakakvi virusi i crvi i ko zna sta tako da je to jos gori problem ali valjda ce avp uz novi update da to resi. A koji firewall preporucujete, zone alarm, atguard ili vec sta ? Rece mi drugarica ona koristi atguard i da nije los, uspe sa njim da spreci upade samo je problem sto je bas cesto pita tj. kod svakog sajta kad otvara je pita da li da pusti li ne. Kaze cak da ni reklame ne dobije tj. moze da spreci, ono tipa recimo imas Incredi mail pa ti oni poturaju svakakve reklame pa posle nemas sat u incrediju nego imas reklame umesto tog casovnika. Eto to su pitanja ?