Sebi sam posle vise testova svakojakih DVD citaca zadrzao: NEC DV-5800C tj. OEM Liteon LTD-166S (aka, JLMS XJ-HD166S). Ono sto me je najvise odusevilo pored fenomenalne brzie citanja i ripovanja DVD je izuzetna brzina audio extrakcije u sinhronizovanom modu od 30-50x! Naravno NEC-a sam flashovao sa modovanim LiteON firmwareom. Perfomanse ne flashovanog NEC su prosecne (cak bi se mogao porediti sa LG krsomaegis1 je napisao(la):Aha znaci ASUS,ali ipak se neki i zale na njega.Nego, zanimalo me kakve komentare su dobile marke poput NEC,Plextor i Sony, ima li neko ko koristi i te modele pa da nam saopsti utiske
NEC modovan i brz i precizan. NIsam naisao na mediji koji nije procitao.aegis1 je napisao(la):Ok, znaci NEC modovan "u" LiteOn je brza stvar ,ali nije mi tolko vazna brzina kolko da cita sve diskove , pa makar i sporo,jer imam neke problematicne DVD-ove na kojima su mi vazni podatci?
I zanima me da li je i ASUS prepakovan neki drugi proizvodjac ili ga bas pravi ASUS?
Da li na te Plextore ide garancijagodinu dana ko i na sve ostalo?
1- Gde ima tacno trenutno nec-a ne znam .Pozovi par firmi, obidji pcberzu, pa vidi (do pre mesec-dva bilo ih je u pakomu)aegis1 je napisao(la):1)Dobro ubedio si me u NEC-a, gde nec moze da se nabavi i po kojoj ceni?Gde taj LiteOn moze da se nabavi?(ako vec ne nadjem NEC)
2)Sta mislite o Plextorima?
3)Ko je taj Vuneni???
Kako cita izgrebane diskove (CD i DVD)?Vlada je napisao(la):Uzeo sam prosle nedelje u HG Spotu LiteOn 167T za burazera posto je stari 166S ispustio dusu. Oni su jedini u gradu imali LiteOn-a po normalnoj ceni a nisam znao koji je model dok nisam otisao tamo i video i to me je prijatno iznenadilo. Posto sam ranije imao 166 a sada imam 167 zanima me koje ste to razlike primetili, ja ne vidim nijednu, manje-vise isto mi se ponasa i ovaj i onaj stari.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari