Šta je novo?

Koji CPU kuler je trenutno najbolji ?

kosta10

Slavan
Učlanjen(a)
19.08.2007
Poena
440
Ako hoces bas najbolje hladjenje uvek mozes da uzmes Corsair H80 ili cak H100. Nema problema sa memorijama, a hladi kao zmaj, ovaj pardon kao nesto suprotno od zmaja :)

Koliko je H80 bolji od H70? Jer na primer na i7 930, H70 je surovo poražen od strane Megashadow-a. Megahalems je bolji od TRUE i može i da se kupi. TRUE možeš juriti po oglasima... Ja bih preporučio Megu jer je single tower i daje sasvim dobre rezultate, a i ja ga imam. :D Super su Noctua D14, TR Silver Arrow i Phanteks, ali svi su ogromni, skoro duplo veći od Mege i daju samo 2-4°C bolje rezutate.

Lik na KupujemProdajem ga je prodavao za 80e,a kad sam ga pitao jel moze nize cena rekao je da je njega izasao 71e sa postarinom..kontam da je na posiljci pisalo GIFT pa nije podleglo carini i porezu..

Ako je tako kao sto kaze to je ODLICNA kupovina!!

Jedini problem je sto samo nemac moze da ga uzme za te pare ..

Kod nas i da ga bude, cena bi bila veca. Dovuci ga i platiti takse izaslo bi 90E.

Nažalost potpuno si u pravu, otprilike tako bi nekako bilo.

Inače, ovaj sajt www.frostytech.com mi deluje skroz loše, jer je apsolutno nemoguće to što oni tvrde tamo. Svašta od njih, da Phanteks koji se na više testova pokazao da je minimum na drugom mestu, ovde stave na peto mesto...bez komentara zaista !!!

Zato sto testiraju drugacije, i testiraju na 150W. Na vecoj potrosnji i sa rastom temperatura, desi se da se promene odnosi. Zavisi i od ventova, naravno, kako ce se kuleri ponasati pri vecim temperaturama

SB-E sampiooooooon sampion :banana::happy::happy: 65e vs 89e

Gresis Sole za H80 i H100,ali jako ;)

Ma jeste sutra, H100 u koga duvaju 4 venta u najgorem slucaju moze da bude bolji od Silver Arrow-a, ali dobro kako hocete.

Vapor Chamber je nesto kao heatpipe samo sto jos brze obavlja prenos toplote.

Dobija se, posebno kod SLI i CrossFire konfiguracija. Mnoge igre koriste samo 2 jezgra i zato je potrebno stovise ubrzati ta 2 jezgra.

Da,pumpa u rezervoaru i montira se u 5.25'' zauzima dva slota..Dobijas sve osim Tecnosti (koja je u sustini destilovana voda:) ) Kazu da je radijator RX360 jedan od boljih na trzistu..

Jako sam se nalozio..

Ima i ona varijanta iz Slovenije onaj EK Supreme ali bato jako skupo za mene..;)

1144112.jpg

ja sam danas narucio u win winu ovaj CPU Hladnjak LGA2011 / 1155 / 1366 / AM3 / FM1 Akasa Venom AK-CCX-4002HP,120mm..
e sada samo mi objasnite kada budem skidao stari hladnjak da li da skinem svu pastu pa nalijem novu sto mi izgleda logicno...da li neko zna nesto o njemu ili je imao prilike da se sa istim sretne!

Poslednja izmena:
Skini vlaznom maramicom, to bi trebalo da ti bude najlakse, a stavi malo nove, velicine graske znoja(valjda se tako kaze).

Ja uglavnom igram igrice i prtpostavljam da necu osetiti neku razliku ako kloknem procesor sa 3,3 na 4,2 u istim ....interesuju me vasa iskustva posto nisam klokovao procesor nikada tako visoko...sa ovom razlikom mislim da cu dobiti 2/3 fps u igrama kako sam citao kommentare..da li gresim_?

Nikada nisam "budzio " masinu ovaj i5 2500k bih bas probao..to mi je druga masina..realno ova masina mi radi perfektno pa ne bih silovao procesor..a vidim da je ovaj sa oznakom k bas predvidjen za to...samo cekam da mi neko objasni kako da nastelujem bios..ploca mi je asus p8p67..U sredu mi stize kuler i kuciste sam narucio
1126631.jpg
mislim da nisam pogresio ...
sve to u win win u u jagodini..stize mi u sredu posle podne..

Nikada nisam "budzio " masinu ovaj i5 2500k bih bas probao..to mi je druga masina..realno ova masina mi radi perfektno pa ne bih silovao procesor..a vidim da je ovaj sa oznakom k bas predvidjen za to...samo cekam da mi neko objasni kako da nastelujem bios..ploca mi je asus p8p67..U sredu mi stize kuler i kuciste sam narucio
1126631.jpg
mislim da nisam pogresio ...
sve to u win win u u jagodini..stize mi u sredu posle podne..

Neces! Tek ce onda da " dise punim plucima " .:D Taj procesor prosto vapi da se klokne.:guitar: A kako da to izvedes procitaj temu :
http://forum.benchmark.rs/showthread.php?269791-i5-2500k-na-4-6ghz-za-svega-25-sekundi

Nazad
Vrh Dno