nijedan kodek pak ti ne preporucujem! ja preporucujem neku od sledece dve varijante:
1. MPC + ffdshow + qt/real alternative (lite)
2. VLC (ima u sbe ugradjene skoro sve potrebne kodeke)
Jos jedan glas PROTIV codec pack-ova.
da, ali to nije ni malo zabavno...Od codec packova uglavnom treba bezati sto dalje....
ma nije problem u kodek peku, već u korisnicima koji mahom ne znaju šta rade.kole89 je napisao(la):Ja stvarno ne znam zašto mnogi pljuju po Codec Pack-ovima...
Ne u tom smislu u kom su to ovi drugi codec packovi. Ffdshow ima kompajlirane svoje biblioteke kodeka, a sam ffdshow funkcioniše kao "wrapper" koji poziva određenu biblioteku. Znači, ti kad instaliraš codec pack sa codecima 1, 2 i 3, tada ti se na spisku codeca pojavljuju 1, 2 i 3. Kad instaliraš ffdshow neće se pojaviti takav spisak, jer on ne instalira codece na sistem na uobičajeni način. Na neki način, ffdshow se može uporediti sa onim playerima koji imaju u sebi ugrađene kodeke.p.s. zar nije i ffdshow codec pack? (posto vidim svi kazu ne koristim packove nego ffd)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari