KIS odlican, samo uzmi Total Kaspersky ako ti treba password manager-odlicna alatka, kao i VPN...Glatko radi na win 11, kao i na 10Treba mi za klinca sa win11, neka placena family varijanta koja ne opterecuje mnogo pc, sad kolko će biti efikasan pitanje je.
ja sam kupio na ebay digitalnu licencu, odlicno sve radi pola godine, i obavezno uzmi komplet sve, da imas i cuvara lozinki...kaspersky total security uzmi, malo skuplje od samog AV a nudi dosta viseNe moras kupovati sa Kaspersky sajta, imas i zvanicnih 3rd party prodavaca koji prodaju povoljnije Global licence koje bez problema rade kod nas.
ja platio 1 god za 1 uredjaj, a dobio za 5 uredjajaSada sam gledao.Ima licenci,ali ne znam koliko je to sigurno.Ja sam gledao 3 devices/2 years i izlazi oko 35e
A ebay nikada nisam koristio,a na ali nema to.
Among the products requiring hardly any system resources to operate are: Avast, Avira, Bitdefender, G DATA, K7 Computing, Kaspersky, Malwarebytes, PC Matic, Protected.net and Trend Micro.
The highest system load in the test was generated by Windows Defender Antivirus for consumers.
Gde trenutno ima da se kupi najpovoljnije Kaspersky Total Security 2023? Istekla mi je licenca pre neki dan uzeta preko SerialCart. Nema vise tog produkta. Vidim da ima KasperskyPlus npr ali pise "This product only activates in Germany". Da li ce to da me spreci da ga aktiviram preko VPN jednom npr ili on to stalno proverava?
Sprdaš li se?Nemojte davati ljudima pogrešne informacija da im je Defender dovoljan. Molim da prvo uradite testove pa onda predlažete. Ja sam radio testove sa 0day malverima i sa manje poznatim ransomware i Defender ih je gotovo sve propustio. Bilo koji drugi bolji AV (Bitdefender, ESET, Kaspersky...) ih je sve zaustavio.
To je zato što Defender nema dobar Behavioral Analytics engine te se najviše oslanja na "markere" i treba mu internet konekcija da bi uspeo bilo šta da detektuje. Međutim, svi današnji malveri prvo blokiraju internet konekciju pa onda krenu da šifruju/brišu podatke, tako da Defender ostaje bespomoćan.
Svaki drugi plaćeni AV ima dobru offline zaštitu i detektuje malvere na osnovu njihovog "ponašanja" (naravno u kombinaciji sa markerima ako su dostupni) pa im internet konekcija nije potrebna.
Ako neko hoće da pogleda real world testove, neka potraži YT kanal "PC Security Channel" i odabere AV za koji smatra da se najbolje pokazao.
Defender je dovoljan za svakoga ko je iole security aware. Ostali su naivni i bukvalno bacaju novac da budu nasamareni. Najtužnije od svega je činjenica da se o ovome i dalje vodi rasprava u 2025 godini.Nemojte davati ljudima pogrešne informacija da im je Defender dovoljan. Molim da prvo uradite testove pa onda predlažete. Ja sam radio testove sa 0day malverima i sa manje poznatim ransomware i Defender ih je gotovo sve propustio. Bilo koji drugi bolji AV (Bitdefender, ESET, Kaspersky...) ih je sve zaustavio.
To je zato što Defender nema dobar Behavioral Analytics engine te se najviše oslanja na "markere" i treba mu internet konekcija da bi uspeo bilo šta da detektuje. Međutim, svi današnji malveri prvo blokiraju internet konekciju pa onda krenu da šifruju/brišu podatke, tako da Defender ostaje bespomoćan.
Svaki drugi plaćeni AV ima dobru offline zaštitu i detektuje malvere na osnovu njihovog "ponašanja" (naravno u kombinaciji sa markerima ako su dostupni) pa im internet konekcija nije potrebna.
Ako neko hoće da pogleda real world testove, neka potraži YT kanal "PC Security Channel" i odabere AV za koji smatra da se najbolje pokazao.
Ne sprda se. Iz godine u godinu raste broj ovakvih ljudi i to je istovremeno tužan i zastrašujući podatak. Clueless & oblivious.Sprdaš li se?
Nemojte davati ljudima pogrešne informacija da im je Defender dovoljan. Molim da prvo uradite testove pa onda predlažete. Ja sam radio testove sa 0day malverima i sa manje poznatim ransomware i Defender ih je gotovo sve propustio. Bilo koji drugi bolji AV (Bitdefender, ESET, Kaspersky...) ih je sve zaustavio.
Kljucni deo recenice, slazem se u potpunosti.Defender je dovoljan za svakoga ko je iole security aware. Ostali su naivni i bukvalno bacaju novac da budu nasamareni. Najtužnije od svega je činjenica da se o ovome i dalje vodi rasprava u 2025 godini.
Ovakvi odgovori govore o tome ko je kakav, ali dobro, razumem.%Sprdaš li se?
Razumem, skroz očekivan komentar, i ja sam bio u zabludi kada sam bio tinejdžer. Ali dobro, vremenom ćeš napredovati i na stvari gledati šire.Ne sprda se. Iz godine u godinu raste broj ovakvih ljudi i to je istovremeno tužan i zastrašujući podatak. Clueless & oblivious.
Ni Defender nije potreban onima koji su "security aware", ali činjenica je da 99% korisnika to nije. Svake godine već 16 godina kolege i ja testiramo popularna security rešenja i report šaljemo poslodavcu koji zatim sklapa ugovore sa tim kompanijama za mass licensing kako bismo instalirati rešenja u firmama. U real world i lab testovima Defender ne prolazi "threshold" tako da se ne uzima u razmatranje.Defender je dovoljan za svakoga ko je iole security aware
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari