Šta je novo?

Koji Android do 40.000 sa fiskalnim nov

cobraman

Slavan
Učlanjen(a)
05.02.2009
Poena
415
Moja oprema  
Laptop
Asus vivobook pro 15 oled
Mobilni telefon
Huawei p30 pro
Pametni uređaji
Huawei gt2
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Znaci mora iz.radnje...za firmu ide...sta mislite o A5 2016 samsung? Samo mi oko njega nije jasno sto ima verzija sa snapdragon i verzija sa exynis cipsetom...ovaj drugi fale zbog baterije a za snap se bojim pregrevanjavnekog?
Moze i predlog za drugi model i proizvodjac...samo da je sa racunom i nov.

Sad ti izlazi A5 2017 i mozesii njega uzet za te pare mada taj tel ne vrijedi ni za 30.000, ali ***, Samsung oces da ti pise. Ako vec hoces taj, sacekaj par malo i pada ti cijena tom kiji trazis.

Послато са Lenovo Z90-7 уз помоћ Тапатока

Moja preporuka za ovu cifru Samsung J7, dosta pohvaljen model.Ako ne mora Samsung pogledaj i Lenovo S1.Moja supruga ga koristi odlican telefon.Nisam skoro video telefon sa tako dobrim dizajnom, ovavezno otici do neke radnje i pogledati uzivo.

Sent from my Lenovo P2a42 using Tapatalk

Ne mora samsung uopste...dajte predlog ata drugo ima u tom cenovnom rangu novo...a da valja...

P9 lite>j7.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Upravo sam hteo pitam za P9-lite...;-) Deluje mi skroz ok...ne znam samo kako se pokazala baterija mada je pristojnog kapaciteta...

Posto uzimas sa fiskalnim i validnom garancijom od 2 godine moja preporuka Lg G4 definitvo... Ja sam skoro nasao na 41700 din sa racunom i garancijom normalno akcija neka

Sent from my E6533 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Zasto bi uopste rizikovao sa dokazano problematicnim uredjajem? Bez obzira na garanciju.

Upravo to sto kaze hsv.stoned, malo, malo neko napise u temi o G4 telefonu zveknuo, pa pocelo je u toj temi da pisu maltene svaki drugi dan da je nekom crko, taj rizik nikom ne treba.
Za te pare P9 lite i to je to.

Послато са SM-G930F уз помоћ Тапатока

Ne znam ja ne bih razmisljao uopste izmedju p9lite ilia5 koji toliko kostaju kao g4 sa validnom garancijom. I ako crkne ploca posle god dana zamenice mu sa novom ili ce mu dati novi uredjaj. Sve to traje nekih 15 dana a imace odlican urdjaj i vrhunsku kameru 32 gb memorije 5.5 imca itd. Ne zaboravi da toliko kostaju a5 i p9 lite koji ne mogu da se porede sa g4. Takodje za ove ne znam ali g4 ce dobiti novi android. Evo recimo ja imam z3+ koji je u radnji dosta skuplji a imao sam lg g4 koji je stvarno bolji uredjaj od ovog...

Jos da pomenem da nema nigde da je neko prijavio da mu je crkao lg g4 proizveden posle januara 16.

Poslednja izmena:
Ovi ludaci prodaju 2gb verziju za 3-4k skuplje nego u drugim radnjama sto se prodaje 3gb verzija!?!?!?!?!?!????????
Ovaj telefon na oglasima sa domacom garancijom kod operatera kosta 180e a oni ga daju za 330? Ko je ovde lud?

Edit: sad sam video da su i u drugim prodavnicama 2gb verzije, greska moja.

Poslednja izmena:
Nema nigde ispod 400 evra ,a kamoli za 40k.
Evo gde je bio za manje od 40 lada sam ja trazio http://www.naslovi.net/2016-05-31/b...815-telefon-po-ceni-od-39-990-dinara/18509148

http://www.logicshop.rs/mobilni-telefon/lg/g4-32gb

Evo ovde ima i dobija se racun i garancija provereno ali je trnutna cena 46000 mada kod njih je do skoro bio na akciji za 41700 http://www.telekoplus.com/mobilni-telefoni/lg/g4-cena/
Tako da sam siguran da moze da se nadje za blizu 40k

Ovo sam na brzinu izlistao na telefonu mozda ima negde i jeftinije

Poslednja izmena:
motorola moto g4 plus ! oko 250

U principu sve jedno, ima sa 2-16 ili 3-32. ALI, primaju micro sd u posebnom slotu, tako da ostaje slot za dve sim kartice. Pošto ima android 6, uskoro 7, instalacije mogu da idu na karticu, pa ići na varijantu sa 3-32 i nije toliko važno. Ima dosta testova za G4+, evo jednog: https://www.youtube.com/watch?v=OrNeiPBJ7uY

Ne vidim po cemu je bolji od p9l a deblji je 2.5 milimetra(za trecinu deblji od p9l) a cena je ista u radnji.

Ja koristim P9 lite kao drugi telefon i stvarno je dobar, moj je dual sim, baterija vrh.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Slot za mikro sd i posebno dva slota za sim, android 7.0, najpriblizniji android nexusu je po meni najveca prednost.Najbolje da odes i vidis ga uzivo.

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Vrh Dno