Šta je novo?

Kućna multimedija koji android box ?

Koji TV, projektor, zvučnike, soundbar i ostale multimedijalne komponente kupiti?

provokator

Cenjen
Učlanjen(a)
28.12.2010
Poena
180
koji box je korektan do 50e za gledanje iptv arene i sport klubovi? (imam ponudu za modovan orion box 2gb rama za 4000 dinara)

Rešenje
Ako kupis Box sa Amlogic cipsetom ne treba ti "Retroarch" vec ima "Emuelec" koji je zasnovan na njemu, ali nema nekakvih akrobatskih egzibicija da bi radio. Ima sva podesavanja po zelji, nema zakidanja, ali nije obavezno.

Bolji je svakako ovaj sa Am905X4, nego Am905X3. Samo za igranje i uopste za aplikacije realna razlika je gotovo neprimetna !
Ima novijih i boljih od 6 jezgara ali su i u Kini jako skupi 100+ US$ pa se ne isplati to kupovati.
Inace Boxovi i nisu bas extra za igranje jer se cipovi dosta greju.

Za igranje ce biti najbolji novi RPi 5 koji se ocekuje u prodaji navodno za mesec dana ? Videcemo brzi je od ovih boxova par puta ! Moze da emulira i PS2, Gamecube, Wii i Switch. Ima dovoljno snage. Ovi Boxovi do Dreamcasta max.
Nova tema. Dakle da ponovim pitanje Otišao mi je Tanix Tx92. Treba mi novi neki box za Retroarch, Kodi smartube Flycast, Epsxe
Tanix mi je sasvim lepo terao Retroarch ne sve igre naravno. Treba mi nešto takvo.
Šta da gledam Amlogic chip verovatno? Koji su dobri chipovi za ovo što ja tražim i Naravno do plafon 50e na Aliexpress jer ono carina itd.
Gledam nešto ovaj video možda ovaj neki x96
Kakav je taj vontar w2 za igranje o kom ne prestajete ;) ni reči da recenzira o tome Salac UE ccc :)

Retrogaming Retroarch je multiplatforma za stare konzole. Realno genijalna stvar za boks.
Pogledaš neki film seriju tv a kad se smoriš uzmeš da odigraš Crash Bandicoot :D
Malo smori dok savladaš osnovna podešavanja ali kad jednom sve namestiš imaš konzolu
https://www.retroarch.com/?page=platforms na pleju ima mislim neka starija app bolje je skinuti sa sajta

Retrogaming Retroarch je multiplatforma za stare konzole. Realno genijalna stvar za boks.
Pogledaš neki film seriju tv a kad se smoriš uzmeš da odigraš Crash Bandicoot :D
Malo smori dok savladaš osnovna podešavanja ali kad jednom sve namestiš imaš konzolu
https://www.retroarch.com/?page=platforms na pleju ima mislim neka starija app bolje je skinuti sa sajta

Pronaću za vikend pa javnem kako radi.

• Like
Reagovanja: Bon
Jel mi može neko reći nešto za ova dva koja je pomenuo ovaj u videu X96 max plus i onaj drugi X96 air
Taj video je star godinu dana ima li neki još noviji X96?

Ako kupis Box sa Amlogic cipsetom ne treba ti "Retroarch" vec ima "Emuelec" koji je zasnovan na njemu, ali nema nekakvih akrobatskih egzibicija da bi radio. Ima sva podesavanja po zelji, nema zakidanja, ali nije obavezno.

Bolji je svakako ovaj sa Am905X4, nego Am905X3. Samo za igranje i uopste za aplikacije realna razlika je gotovo neprimetna !
Ima novijih i boljih od 6 jezgara ali su i u Kini jako skupi 100+ US$ pa se ne isplati to kupovati.

Za igranje ce biti najbolji novi RPi 5 koji se ocekuje u prodaji navodno za mesec dana ? Videcemo brzi je od ovih boxova par puta ! Moze da emulira i PS2, Gamecube, Wii i Switch. Ima dovoljno snage. Ovi Boxovi do Dreamcasta max.

nasao sam na aliexpresu ovaj model (cipset mu nije X3 ni X4)......valja li?

W2 ATV TV Box Android 11 Amlogic S905W2 Support 4K AV1 2.4&5G Wifi BT with Google Voice Remote

Ok Emuelec je sistem, ali ja koristim i box za gledanje. Bivši Tanix (Tx92) mi je solidno odrađivao obe funkcije.
Terao mi i Epsxe i flycast lepo. Malo su kočile animacije ali sve je manje više moglo da se igra. Ja bi hteo nešto tako solidno.
Nisam nerealan znam da postoje limiti boxova i uopšte androida ne trebam neku aždaju.
Hvala na odgovoru ;)

Taj S905W2 ima u sebi 4 jezgra A-35 na 1.8 Ghz. Znaci brzina mu je negde izmedju A-53 i A-55. Bio je nekada da se kupi i kod nas povoljno Box X98. On je imao taj cipset. Dovoljan svakako za gledanje bilo cega. Jer oni imaju hardverske video decodere, tako da brzina CPU nije presudna.
Za igranje je vec druga prica.

Nazad
Vrh Dno