Šta je novo?

koji 9800 pro?

Da bi korektno radio hibernate (ili suspend-to-RAM), ne sme se koristiti ni Radlinker, ni ATITool, ni ATI Tray Tools, vec low-level overclocking iz RivaTuner-a. Malo glupo, ali tako je (bar kod mene). Takodje, RivaTuner daje malo drugacije dozvoljene kombinacije GPU/memorija (u decimalama) u odnosu na ova 3 programa (u svim je isto), tako da izgleda da ima malo drugaciji pristup podesavanju takta.

casey je napisao(la):
mislim plocu ne bi menjo a sad mislim u oc se ne razumem a NV6800 prelazi magicnu cifruod 250 tako da ... Nego da trazim polovan HIS ako sam najbolje razumeo imli HIs iceq

brzo na oglase, video sam da neko prodaje his iceq :)

Ja nesto gledao, pa nikako da ugledam :)
Elem, da li postoji neki 9800pro VIVO kod nas u ponudi?

zendraqla je napisao(la):
takodje mislim da je ATi tool veoma dobar ... a naravno his ili sapphire ... kakav crni club 3d ...

Nije crini vec crveni... :d
By the way Club3D je dobar proizvodjac (tvoj XT radi na istom clocku kao moj so called crni Club3D 9600Pro(500/600)) :cigar:

ma daj bre ... ja ovaj moj nisma ni klokovao ... ja skoro nikada ne klokujem graficku ... bar nisam pre ove ... a to sto ovaj moj SAPPHIRE radi kao tvoj crni tj crveni kako ga ti zoves club 3d to je do toga sto ja nisam ulozio ni 2min za klokovanje ... nego samo instalirao ati tool i isao do frekvencije koja je okrugla i daje malo bolje rezultate u 3d marku ... i zbog toga sam koristio ati tool zato sto ima ona opcija da testiras graficku da li ce da izbacuje neke artifakte ... i raspitaj se malo koliko su bolji sapphire-ovi proizvodi od c3d a da ne pricam o HIS-u ... ako sam se za nesto raspitao na benchu osim monitora (a o modemu nisam morao posto se zna koji je najbolji) to je onda graficka ... poz ;)

Nazad
Vrh Dno