Šta je novo?

Koji 5.1

Verovatno si mislio na logitech z-640...od ta 2, ja bih pre uzeo alteca.

Jos jedan glas za altec 251.Poz.

I jos jedan glas za 251

da li je altec 251 bolji od Jazz 9906?
ja vece i "satelite" nisam video a o centralnom i da ne govorim! :)

Z-640 je jak sistem, ali standardno Logitechovski mutan, a to mene licno iritira...zato dakle 251 je pravo resenje.

Juce sam bio u PC Centru i malo preslusao Altec-e. 251 nije los ali ni nista narocito.
Opredelio sam se za 2.1 sistem i model 621...

Idi i obavezno poslusaj nekoliko modela pre nego sto se odlucis. U PC Centru mozes da ih vidis i cujes a oni su i ovlasceni distributeri Altec-a. Ako ti ne treba puno snage/glasnoce zadovoljice te 251 (ako bas insistiras na 5.1). Ne ocekuj cuda od woofer-a. Ali imaju lep dizajn...
Pozdrav!

Opciono, imas Altec 5100E, oko 115 evra, malo su bolji od 251.

Slazem se sa nesharm. Vise mi se svidjaju 5100 od 251 narocito u basu. Jesu skuplji ali...

Uzmi ti lepo Genius HT 5.1, ima jako dobar zvuk satelita, jaaako bas od 45W RMS-a a ima i bezicni daljinski :D

Iako je malo skuplji od ta dva navedena gore, vredi svaki dinar....

Slazem se sa Vule-tom(85) uzeo sam ja genius 5.1ht, sve drvo, lep mali daljinski i sada shvatam stha je zvuk...Za te paricke nema bolje sigurno jer dugo sam se lomio, a prethodni su mi bili altec251 koji su isto odlicni ali su zavrshili na kucnom dvd-u.
Veliki glas za genius!!

Ja se ne slazem, gori 5.1 za te pare od njih nisam cuo ;). Kao sto smo vec pricali, samo sirova snaga, nista vise...

2 Neshram: Izvini jer si ti "audiofil" pa procenjujesh da je samo sirova snaga ili stha?!
Pusti druge da izraze svoja iskustva i mishljenja....
Odgovorno tvrdim da i nisu najjachi a da je zvuk vrlo cist i detaljan.

Ok,i ja malo preterujem,kao da su Altec i Logitech high end.
I onako vecina nas slusa nekvalitetnu MP3 muziku.

I ja glasam za altec.Imam ih vec 10 meseci i mocno sam zadovoljan.Za 80 eura ne mozes da ocekujes neki ekstra kvalitet ali za kucnu upotrebu su sasvim ok

illusion je napisao(la):

Pogodio si svoj nick do jaja !

Poslednja izmena:
illusion je napisao(la):
2 Neshram: Izvini jer si ti "audiofil" pa procenjujesh da je samo sirova snaga ili stha?!
Pusti druge da izraze svoja iskustva i mishljenja....

Pa ajd da kazem da sam audifil amater, u rangu svojih finansijskih mogucnosti i do sada sam cuo mnogo audio i komp-audio sistema. Genius koje sam do sada cuo zauzimaju uglavnom samo dno lestvice kvaliteta, koji je meni uvek ispred jacine. Genius uglavnom nudi samo ovo drugo...

pa pitanje da li ljudi to kupuju za filmove,igre ili mjuzu.iz iskustva: kad odvrnem te genius u painkilleru matorci misle da im je cudoviste upalo u kucu i davi im drazesnog sina dok se plafon trese a pojacani su na P O L A. To nema cenu.ko u tom delirijumu
ciketani za jedva primetnu razliku u kvalitetu.za te pare zaboravite altec a o creativu da ne pricamo.a takodje,za filmove takodje opravdavaju ono "home theater".ali opet
neko hoce da slusa pavarotija i hulija iglesijasa na 5.1 :d .naravno,
za 70 eura :p.
zvucnici su najbitnija i najtranija komponenta-ne stedite pare za njih.pozdrav.

Pa pazi, u Painkilleru sigurno neces cuti kvalitetan zvuk, ali pustis li obican CD...kuku...

Btw, sve to moze i sa 5100E, a opet su za dve klase kvalitetniji ;).

Da se vratim na temu thread-a, ili 251 ili X-640?
Najbolje resenje je 251, iz prostog razloga sto za taj kes nema bolji 5.1, i nisu za dzabe proglaseni za bestbuy 2003. Samo nemoj da ocekujes neki extra kvalitet i snagu (sama kolicina novca koju ulazes u zvuk ti govori to). A to sto ces moci da probas zvucnike u onolikom prostoru ti ne znaci mnogo, pravu izdanje istih ces tek moci da osetish kad ih stavish u sobu.

Nazad
Vrh Dno