Da li je pametna kupovina Benq vz2470h posle Asusa vc249h?
Sutra vraćam Asus pa sam u dilemi da li je ovaj model preporuka za svakodnevni rad?
Da li je pametna kupovina Benq vz2470h posle Asusa vc249h?
Sutra vraćam Asus pa sam u dilemi da li je ovaj model preporuka za svakodnevni rad?
Šta mislite o ovom monitoru Samsung S24D330H za 18k? Da li je i koliko bolji od mog trenutnog monitora S24A350H-2011 god (slabo se razumem u te oznake, panele...)? I ako nije ok, koji biste preporučili u tom cenovnom rangu?
Šta mislite o ovom monitoru Samsung S24D330H za 18k? Da li je i koliko bolji od mog trenutnog monitora S24A350H-2011 god (slabo se razumem u te oznake, panele...)? I ako nije ok, koji biste preporučili u tom cenovnom rangu?
Neka mala pomoć, procena...Dukeee?![]()
ništa valjano od Asus-a za taj novac nećeš naći?
Iako u suštini više ne kucam na benchu savete za kupovinu monitora i TV-a, bilo bi mi žao da slučajno kupiš jedan od najgorih monitora u istoriji.neka preporuka za gaming monitor 144hz i što nižim odzivom do 300e.
Naleteo sam na par modela u našim radnjama po tim nekim cenama:
1. LG 24GM79G-B i
2. Asus VG248QE LED
Malo su mi monitori nepoznanica a od ovog trenutnog me ubiše oči koliko blješti a odziv je poprilično visok pa se pride i nerviram. Gledam ako bih radio upgrade da to bude 144hz.
Iako u suštini više ne kucam na benchu savete za kupovinu monitora i TV-a, bilo bi mi žao da slučajno kupiš jedan od najgorih monitora u istoriji.
Pročitaj temu Monitor za gejming.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari