Problem je kod malo lošije kompresovanih filmova zato što se sada mnogo više vide nedostaci nego na CRT-u, čak mi i DVD-ovi sada nisu toliko besprekorni koliko su mi se činili![]()
Sada sam prebacio 19" CRT na drugi računar, pa mogu da ih gledam uporedo. Boje mi deluju jako dobro, mada posle CRT-a neke možda deluju prenapadno, a i kontrast je baš jak, pogotovo u nekim setovanjima. Ja sam našao da mi kao srednje rešenje najviše orgovara INTERNET preset, mada uvek možeš da podesiš CUSTOM kako ti odgovara. Uglovi gledanja su potpuni, tj. nema ni jednog ugla gde se ne vidi slika kako treba. Kao što rekoh, dolazi do male promene nekih boja, a najviše se vidi kod sive, ali to je jako minorno.utisak o reprodukciji boja ( mada misim da je odlican po tom pitanju) i uglovi gledanja ( po obe ose naravno) , eh da i koliko si ga platio ja sam video nesto za 680e
Stvari izgledaju malo bolje od kada sam u Media Player Classic-u uključio filtriranje. Dovoljno je bilinearno da malo ispegla stvar.odlicno to mi se svidja, sto se tice tih nedostataka poznato mi je vec na mom trenutnom monitoru je to takodje izrazeno, mnogi dvdripovi koje sam ocenio lose sjajno izgledaju na CRT monitoru.
verovatno nigde.
Mislim da moze da se poruci preko NEC Line-a (prim. ne vidim ovo kao reklamu).
Inace sve pohvale za NX2170. Skup jeste, ali je zbilja izuzetan.
necline je distributer za NEC vec godinama, nije online![]()
...i vise ne rade sa NEC monitorima![]()
Otkud znas?
ispazario sam samsung 224BW.... evo utisaka
velicina je odlicna, dosta je veca radna povrsina, ima nekako vise mesta, odgovara mi wide
on je po visini kao moj stari 17", samo sto je duzi, tj siri, kao jedan ipo
uglavnom taj deo price je jako dobar
odgledao sam jedan film na njemu i izgleda super
mnogo bolje nego na ovom malom.... odlicno filmovima stoji wide
e sad boje....
nije bas da su nesto narocito
podesavam ih sada, ima previse plave, sve nekako vuce na plavo
posle nesto podesavanja boje izgledaju bolje, predpostavljam da moze da se podesi kako treba
osvetljenje je odlicno, mnogo je veci kontrast u odnosu na moj stari
Verovatno je mislio na 225BW...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari