to je player za linux?
Jeste ali ima i windows verzija...
Ja ga volim zbog ripovanja filmova, ali da ne idemo u offtopic... Hteo sam samo da skrenem paznju ljudima koji se zale na losu sliku filmova da se to moze softverski resiti
To plavicasto svetlo koje pominjete ja ne primecujem. Uz ivicu malo probija (cini mi se belo), ali je to zanemarljivo i vidi si samo kad je potpuna crna, a ti se zabuljis u to. Meni ne smeta...
@forsaken demon
Mislim da je l204wt definitivno bolji od 1919 i po kvalitetu i DVI (sa kablom) i wide + onaj incSvakako preporucujem.
Još nešto, PhotoshopCS me obaveštava: "The monitor profile "LG L204WT" appears to be defective. Please rerun your calibration softvare" i daje ocije "Ignore profile" i "Use anyway". Kakav kalibracioni softver i kako da podesim profil?
Ljudi zar niko nemoze da mi pomogne??
Svima vam radi DVI iz prve?
help:wall:
Ne, nisu slabe vec na ATI nije dobro radio DVI, brljao je. Inache ja sam ima Gigabyte 6600 i FS19W je 100% radio ok. Dakle nesto drugo je problem: ili je monitor neispravan ili je graficka neispravna. Cim ubodas DVI kabl u monitor i komp i ukljucis oboje treba da vidis na monitoru POST poruke BIOSa (onaj ekran gde pise koliko memorije, koji diskovi... se nalaze u racunaru).
hm, posto tesko da su obe graficke defektne mora da je ili monitor ili kabal.
Znaci kad je samo dvi vezan nema boot screena uospte na oba kompa.
Kad je vezan vga i dvi ima bootscreen i na kraju kad podigne sys ja pokusam pozadi na monitoru da prebacim na dvi (ima dugme). Samo se pojavi nesto kao digital saving modus i predje u standby. Onda isto dugme pritisnem on se vrati u vga i ima slika.
Drugo nigde nevidim da ima da se nesto setuje u driveru kartice u smislu vga ili dvi.
Cak ni kao kad bi hteo da zakacim dva monitora, jedan na vga drugi na dvi.
Ajd videcu negde da uzmem kabal dvi drugi da probam.
Ako se neko jos nesto seti.....
hvala
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari